Bursa'da uyarılara aldırış etmediler! Bu kez otogar dışında toplandılar...

Koronavirüs vakalarında artış devam ederken, Bursa'da bazı vatandaşlar tüm uyarılara rağmen asker uğurlama törenlerine ara vermedi. Otogarda toplanmaları yasaklanan vatandaşlar bu kez otogar dışında toplandı.

İçişleri Bakanlığı, asker uğurlamaları sırasında kaydedilen görüntüler üzerine, Bursa polis ekipleri koronavirüs tedbirlerini aldı. Asker ailelerine mesafeli olmaları konusunda uyarıda bulundu.

HALAY ÇEKİP, ASKERE GİDEN KİŞİYİ HAVAYA FIRLATTILAR

İçişleri Bakanlığı'nın açıklamasından sonra Bursa şehirler arası otogarında asker uğurlayanlara halay çekenlere ve askere giden kişiyi havaya fırlatanlara polis ekipleri uyarıda bulundu.

Bursa'da uyarılara aldırış etmediler! Bu kez otogar dışında toplandılar...

POLİS EKİPLERİNDEN UYARI: SOSYAL MESAFE KURALINI ASKER UĞURLAMALARINDA DA UYGULAMALIYIZ

Polis ekipleri "Koronavirüsün ülkemizde yayılmasını engellemek için uygulanan kurallardan sosyal mesafe kuralını asker uğurlamalarında da uygulamalıyız. Bu konuda hassasiyet göstermenizi rica ediyoruz" diyerek uyarılarda bulundu.

Bursa'da uyarılara aldırış etmediler! Bu kez otogar dışında toplandılar... - Resim : 2

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI AÇIKLAMA YAPMIŞTI

İçişleri Bakanlığı, asker uğurlamaları sırasında kaydedilen görüntüler üzerine, koronavirüs tedbirleri kapsamındaki sosyal mesafe kuralına dikkat edilmesi uyarısında bulunmuştu

Bursa'da uyarılara aldırış etmediler! Bu kez otogar dışında toplandılar... ile ilgili etiketler Bursa asker Koronavirüs Korona
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.