Sosyal medyada tepki çeken 'Korona hastasına refakatçi' ilanı!

Bursa'da yer alan Mudanya Devlet Hastanesi pandemi servisinde tedavi gören bir erkek koronavirüs hastası için refakatçi arandığına ilişkin ilan paylaşıldı. Söz konusu paylaşımın altına gelen yorumlar 'pes' dedirtti.

Türkiye’de son günlerde koronavirüs vakalarının yeniden artmasıyla bazı büyükşehirlerde 65 yaş ve üzerine sokağa çıkma kısıtlaması getirildi.

Sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta yer alan bir kadın grup sayfasında paylaşılan "Korona hastasına refakatçi aranıyor" ilanı tepki çekti. Dahası paylaşımın altına yapılan yorumlar 'bu kadarı da olmaz' dedirtti.

Bir kadın sosyal medya kullanıcısı tarafından grup sayfasında, Mudanya Devlet Hastanesinde korona servisinde yatan erkek hastaya refakatçi arıyoruz, yardımcı olmak ister misiniz?” diye paylaşım yapıldı.

Paylaşımın altına yapılan yorumlarda, bazı kullanıcılar ilana tepki gösterirken, bazılarının ise “Ücrette anlaşabilirsek ben kalabilirim” yazması dikkatleri çekti.

KORONA HASTASI İÇİN REFAKATÇİ KABUL EDİLİYOR MU?

Sağlık Bakanlığı, korona hastalarının tedavisinde ilk basamağın, hastanın sağlıklı bireylerden izole edilmesi olarak tanımlamıştı.

İnternette yer alan çok sayıda “Korona hastasına refakatçi” ilanları akıllara Korona hastalarının yanına refakatçı alınıyor mu? sorusunu getirdi.

(İHA)

Sosyal medyada tepki çeken 'Korona hastasına refakatçi' ilanı!

Sosyal medyada tepki çeken 'Korona hastasına refakatçi' ilanı! - Resim : 2

Sosyal medyada tepki çeken 'Korona hastasına refakatçi' ilanı! - Resim : 3

 

Sosyal medyada tepki çeken 'Korona hastasına refakatçi' ilanı! ile ilgili etiketler Korona Bursa Mudanya İlan Sosyal Medya refakatçi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.