Bursa'da sel suları önüne ne kattıysa sürükledi!

Son dakika... Bursa'da öğle saatlerinde aniden bastıran sağanak yağış, hayatı felç etti. Sel suları önüne ne kattıysa sürükledi. Bir kadın sel sularından, bölgedeki esnaf sayesinde son anda kurtarıldı.

Bursa'da aniden bastıran sağanak yağış kent genelinde hayatı olumsuz etkiliyor. Merkez Osmangazi İlçesi Tahtakale ve İvazpaşa Mahallesi'nde sel suları Emine Kahvecioğlu isimli bir kadını sürükledi. Bölgedeki esnaflar kadını son anda kurtardılar.

SEL SULARI ÜFTADE BÖLGESİNDE TAHTAKALE'YE KADAR NE VARSA SÜRÜKLEDİ

Aynı bölgede sel suları çamaşır makinesi, motosiklet, saksılar ve çöp kutularını Üftade bölgesinden Tahtakale'ye kadar sürükledi. O anlar vatandaşlar tarafından an be an kaydedilirken, battaniye verilerek kurutulan Emine Kahvecioğlu hemen hastaneye kaldırıldı.
Polis, itfaiye ve AFAD ekipleri de bölgeye sevk edilirken, Uludağ'ın eteklerinden gelen sel suları sebebiyle yollarda çok sayıda çamur ve taş yığını birikti.

(İHA)

 

 

Bursa'da sel suları önüne ne kattıysa sürükledi! ile ilgili etiketler Sel (Doğa olayı) Yağmur Bursa afet sel suları sağanak yağmur

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.