Bursa'da rehine krizi! 2 kız kardeşini silahla rehin aldı

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde bir kişi, birlikte yaşadığı 2 kız kardeşini silahla rehin aldı. Bölgeye gelen polis ekiplerine ateş açan şüpheli için özel hareket ekipleri çağrıldı.

Bursa'da hareketli dakikalar yaşandı.

Edinilen bilgiye göre, Bursa'nın Osmangazi ilçesi İbrahimpaşa Mahallesi'nde bir kişi, birlikte yaşadığı 2 kız kardeşini rehin aldı.

İhbar üzerine bölgeye gelen polis ekiplerine ateş açan şüpheli, daha sonra evin içerisine saklandı.

Bursa'da rehine krizi! 2 kız kardeşini silahla rehin aldı

OPERASYONDA İKİ REHİNE DE KURTARILDI

Bölgeye özel harekat ekipleri çağrılırken, sokağın giriş ve çıkışları kapatıldı. Özel harekat ekiplerinin eve düzenlediği operasyonla şahıs etkisiz hale getirilirken, 2 rehine kurtarıldı.

Bursa'da rehine krizi! 2 kız kardeşini silahla rehin aldı - Resim : 2

Etkisiz hale getirilen Halil A. gözaltına alınırken, 2 rehine sağlıklı bir şekilde kurtarıldı. Halil A., ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Mahalle sakinleri, başarılı operasyonun ardından ekipleri alkışladı. Olay yeri inceleme ekiplerinin sokakta ve evde incelemeleri sürüyor.

 

 

Bursa'da rehine krizi! 2 kız kardeşini silahla rehin aldı ile ilgili etiketler Bursa PÖH rehine Osmangazi kız kardeş rehin
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.