Bursa'da polise ateş açtı

Bursa'da önceki gün polise ateş ettikten sonra kaçan zanlının izini süren emniyet güçleri, zanlıyı bugün Gemlik'te kıskıvrak yakaladı.

Orhangazi'de meydana gelen olayda, eli silahlı bir kişi olduğu ihbarını alan polis, Hürriyet Mahallesi'ndeki bir tamirci dükkanına geldi, daha önce adam yaralama da dahil bir çok suçtan sabıkası olduğu belirlenen A.A. (25) isimli şahıs polis ekiplerini görünce elindeki silahla polislere doğru ateş etti.

Bursa'da polise ateş açtı

Silah kullanılması üzerine polisler çevrede güvenlik önlemi aldı. Çelik yelek giyip zanlının peşine düşen polis, kontrollü bir şekilde şahsın kaçtığı dükkana girdi.

Bursa'da polise ateş açtı - Resim : 2

ARKA KAPIDAN KAÇTI

Polisler tamirci dükkanına girdiklerinde şahsın arka kapıdan kaçtığını tespit etti. Emniyet Müdürü Sadık Elden’in de inceleme yaptığı olayla ilgili olarak polis ekipleri uzun süre bölgede dükkan ve depolarda şahsı aradı. Zanlı A.A. bugün Gemlik’te yakalanarak gözaltına alındı.

(İHA)

Bursa'da polise ateş açtı ile ilgili etiketler Bursa polis Çatışma Son dakika

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.