Bursa'da polis ve mahallelinin 'ayı' mesaisi

Bursa Yıldırım'a bağlı Fidyekızık Mahallesi sakinleri, dün akşam saatlerinde polisi arayarak bölgede bir ayının dolaştığını ihbar etti. Olay yerine gelen polis ekipleri, mahalleli ile birlikte dakikalarca ayıyı bulmaya çalıştı. O anlar kameralara yansıdı...

Bursa'da yaşadıkları mahallede ayı gördüklerini iddia eden vatandaşlar durumu polise bildirdi.

Olay saat 22.30 sularında merkez ilçe Yıldırım'a bağlı Fidyekızık mahallesi 6.Şahin sokakta meydana geldi.

Bursa'da polis ve mahallelinin 'ayı' mesaisi

Yaz aylarına girdiğimiz bugünlerde Uludağ'ın yamaçlarından yerleşim alanına indiği iddia edilen ayılar mahalleliyi sokağa döktü. Ayıyı merak eden vatandaşlar sokağa döküldü. Polis ekipleri anons yaparak herkesin evine girmesini söyledi.

Arama kurtarma ekibi ve polisin uzun süren ayı bulma uğraşlarına mahalle sakinleri de destek verdi. Sokakta görüldüğü iddia edilen ayıların havaların ısınmasıyla birlikte yerleşim alanına indikleri tahmin ediliyor.

Bursa'da polis ve mahallelinin 'ayı' mesaisi ile ilgili etiketler Bursa Ayı (hayvan) polis Yıldırım

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.