Bursa'da kritik gün!

Spor Toto Süper Lig'de bugün en az Galatasaray - Başakşehir maçı kadar önemli bir maç daha oynanacak. Ligde kalacak ve düşecek takımların da netleşme ihtimalinin bulunduğu 33. haftada tüm gözler Bursaspor ve Göztepe arasında oynanacak mücadelede olacak.

Ligde bugün şampiyonluk mücadelesi kadar dikkat çeken bir maç daha var: Bursaspor-Göztepe. 33 puanla 16. sırada olan Bursa, 34 puanla bir sıra üstünde yer alan İzmir ekibini sahasında ağırlıyor. Bursa kaybederse küme düşecek, beraberlikte ise işi son haftaya kalacak. Göztepe ise kazanırsa ligde kalmak için büyük bir adım atacak. Beraberlik ve yenilgi halinde BŞB Erzurum'un da alacağı sonuçlara göre her şey son hafta belli olacak. Bursa Büyükşehir Stadı'ndaki maç saat 16:00'da başlayacak. Maçı Mete Kalkavan yönetecek.

Bursa'da kritik gün! ile ilgili etiketler Bursa Bursaspor Göztepe
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.