Bursa'da korona hastası 4'üncü kattan atladı

Osmangazi'de yaşanan olayda, ateş ve öksürük şikayetiyle Yüksek İhtisas Hastanesi'ne başvuran ve psikolojik sorunları olduğu öğrenilen bir kişi korona tedavisi gördüğü hastanenin 4'ncü katındaki pencereden atlayarak ağır yaralandı.

İntihar girişimi sonrası hastaneye yatırılarak tedavi altına alınan Tülay Y., iddiaya göre koronavirüse yakalanması nedeniyle bunalıma girdi. Tülay Y., bugün saa 14.00 sıralarında hastanenin 4'ncü katındaki odasında kimsenin olmamasını fırsat bilip, pencereden atladı. Hastane girişindeki tente üzerine düşen Tülay Y., ağır yaralandı.

Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan Tülay Y., Yıldırım ilçesindeki Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'na kaldırılarak, tedaviye alındı. (DHA)

Bursa'da korona hastası 4'üncü kattan atladı ile ilgili etiketler Bursa Korona Hastane intihar girişimi covid-19
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.