Bursa'da kısıtlamayı ihlal eden şüpheli yakalandı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde polisten kaçan Metin D. (35), motosikleti bozulunca yakalandı. Sokağa çıkma kısıtlamasına uymamak, maske takmamak ve yetersiz ehliyetle araç kullanmak suçundan toplam 5 bin 389 lira ceza kesilen şüphelinin uyuşturucu kullanmak ve silah ticareti yapmak suçundan aranması olduğu öğrenildi.

Bursa'nın İnegöl İlçesi'ne bağlı Yunusemre Mahallesi'nde kısıtlama saatlerinde parkta oturan şüpheliler ihbarını alan polis ekipleri, söz konusu adrese gitti. Polis ekiplerini gören iki şüpheliden biri yaya olarak kaçarken, Metin D.' de motosikletine binerek kaçmaya çalıştı. Bir süre Metin D.'yi araçla kovalayan polis ekipleri, yaklaşık 2 kilometre sonra motosikletin arızalanması sonucu şüpheliyi yakaladı.

Bursa'da kısıtlamayı ihlal eden şüpheli yakalandı

CEZA ÜSTÜNE CEZA YAĞDI

Polis ekipleri yaptıkları sorgulamada şüphelinin uyuşturucu kullanma ve silah ticareti suçundan aranması olduğunu belirledi. Gözaltına alınan şüpheliye sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal etmekten 3 bin 150 lira, maske kurallarına uymamaktan 900 lira, yetersiz ehliyetle araç kullanmaktan bin 339 lira olmak üzere toplamda 5 bin 389 lira ceza kesildi.

Bursa'da kısıtlamayı ihlal eden şüpheli yakalandı - Resim : 2

Polis ekiplerine arkadaşlarıyla sohbet ettiklerini ifade eden Metin D., kendisini görüntüleyen basın mensuplarına "Niye ikide bir çekiyorsun. Psikolojik baskı yapıyorsun. Ayıp senin yaptığın" diyerek tepki gösterdi.

(İHA)

Bursa'da kısıtlamayı ihlal eden şüpheli yakalandı ile ilgili etiketler Bursa Ceza kısıtlama ihlali kısıtlama

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.