Bursa'da kaçak maske fabrikasına operasyon

Bursa'da, kaçak olarak maske üreten fabrikaya operasyon düzenlendi. Operasyonda 117 bin 500 adet kullanıma hazır paketlenmiş yüz maskesi, 35 bin 100 adet yarı mamül yüz maskesi, maske üretiminde kullanılan makine, maske kumaşı ve boş kutular ele geçirildi.

İnegöl ilçesi Süleymaniye Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren tekstil fabrikasında gerekli izinler alınmadan maske üretildiği ihbarı üzerine ekipler harekete geçti.

Adrese düzenlenen operasyonda, kumaş imalat fabrikası olan binanın bir bölümüne maske üretimi için gerekli bir makineyle ilgili malzemelerin konulduğu ve çok sayıda maske üretildiği tespit edildi.

Bursa'da kaçak maske fabrikasına operasyon

Sağlık Müdürlüğü görevlileri, zabıta ve İnegöl OSB Müdürlüğü görevlilerinin de hazır bulunduğu operasyonda, 117 bin 500 adet kullanıma hazır paketlenmiş yüz maskesi, 35 bin 100 adet yarı mamül yüz maskesi, maske üretiminde kullanılan makine, 12 top maske kumaşı ve boş maske kutuları ele geçirildi.

İş yeri sahibi E.H. hakkında Ummumi Hıfzıssıhha Kanunu kapsamında işlem başlatıldı. Maskelerin üretildiği alan mühürlendi.

Bursa'da kaçak maske fabrikasına operasyon ile ilgili etiketler Bursa maske Fabrika Operasyon

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.