Bursa'da gece kulübünde dehşet! 3 kişiyi ağır yaraladı...

Bursa'da bir kişi müşteri olarak gittiği gece kulübünde dehşet saçtı. Tartıştığı 3 çalışanı tabancayla vurarak ağır yaraladı.

Olay, saat 04.00 sıralarında merkez Nilüfer ilçesi Çamlıca Mahallesi'nde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, bir gece kulübünde müşteri ile çalışanlar arasında henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışma çıktı.

SALDIRGAN ARACINA BİNEREK KAÇTI

Tartışmanın kısa sürede büyümesi üzerine müşteri yanında bulundurduğu tabanca ile ateş etti ve kurşunlar gece kulübü çalışanları Murat K., Mehmet C. ve Zülküf A.'ya isabet etti. Şüpheli, gece kulübüne geldiği aracına binerek bölgeden hızla uzaklaştı.

Bursa'da gece kulübünde dehşet! 3 kişiyi ağır yaraladı...

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Diğer müşterilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından ambulanslar ile çevre hastanelere kaldırıldı.

Bursa'da gece kulübünde dehşet! 3 kişiyi ağır yaraladı... - Resim : 2

ŞÜPHELİ ARANIYOR

Yaralıların durumlarının ağır olduğu öğrenilirken polis ekipleri 3 kişiyi vuran şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Bursa'da gece kulübünde dehşet! 3 kişiyi ağır yaraladı... ile ilgili etiketler Bursa

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.