Bursa'da feci görüntüler! Ölü ve yaralılar var...

Mudanya Yolu'nda ilerleyen işçi servis midibüsü, aynı yöne giden otomobile çarpıp bir başka otomobilin üstüne devrildi. Kazada midibüsteki dört işçi yaşamını yitirdi, 11 yaralı var.

Bursa'nın merkez Nilüfer ilçesinde işçileri taşıyan midibüsün otomobile çarparak başka bir otomobilin üstüne devrilmesi sonucu 4 kişi öldü, 11 kişi yaralandı.

bursakaza5

Kent merkezine doğru seyreden ve sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 16 S 2106 plakalı midibüs, Mudanya Yolu olarak da bilinen Sanayi Caddesi'nde hafif raylı sistem BursaRay'ın İhsaniye İstasyonu yakınında aynı yöne giden Cemal Gökhan Çalışkan yönetimindeki 16 SJT 66 plakalı otomobile çarptı.

bursakaza6

Midibüs, çarpmanın etkisiyle savrularak Erdoğan Aktürk'ün kullandığı 16 UAU 77 plakalı otomobilin üstüne devrildi.

Midibüsün, bir otomotiv fabrikasının 16.00-24.00 vardiyasından çıkan işçilerden bazılarını taşıdığı belirtildi.

bursakaza8

Olayın ardından bölgeye çok sayıda itfaiye, polis, 112 Acil Servis, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekibi sevk edildi.

Kazada, midibüsteki işçilerden Hakan Şibay (43), Mesut Güney (41) ve Akın Demirkan (41) ile 16 SJT 66 plakalı araçta bulunan Neslihan Namlucuoğlu (31) hayatını kaybetti.

bursakaza9

Cesetler, olay yerindeki incelemelerin ardından otopsi işlemleri için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Yaralanan ve ambulanslarla kentteki bazı hastanelere kaldırılan 11 kişiden birinin hayati tehlikesi bulunduğu öğrenildi.

Kaza nedeniyle trafiğe kapanan yol, midibüs ve otomobillerin kaldırılmasının ardından yeniden ulaşıma açıldı.

Bursa'da feci görüntüler! Ölü ve yaralılar var... ile ilgili etiketler bursa kaza işçi servisi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.