Bursa'da dehşete düşüren görüntü!

Bursa İnegöl'de bulunan Boğazköy Barajı'nda, binlerce balık kıyıya vurdu. Balık tutmaya gelenler gördükleri manzara ile dehşete düşerken, ihbar üzerine olay yerine gelen belediye ekipleri, sudan ve balıklardan örnek aldı. Balıkların neden öldüğünün belirlenmesi için inceleme başlatıldı.

İnegöl’deki Boğazköy Barajı’na, sabah saatlerinde, balık tutmak için gelenler, binlerce ölü balığın kıyıya vurduğunu gördü.

Durumun belediyeye bildirilmesiyle olay yerine ekipler sevk edildi.

Belediye ekipleri, baraj suyundan ve ölü balıklardan numune alarak incelemeye gönderdi. Balıkların ölüm nedeninin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

Bursa'da dehşete düşüren görüntü!

“KİMYASAL ZEHİRLENME Mİ?”

Konuyla ilgili konuşan Hasan Mete, “Binlerce balık ölüsü karaya vurdu. Balık ölümlerinin kimyasal zehirlenme olduğunu düşünüyoruz. Arıtma tesisinde sözde insan çalışıyor ama gelen bakan yok. Burada insanlar balık tutuyor. Arıtma tesisini iyileştirsinler ya da komple kapatsınlar barajı” dedi.

Bursa'da dehşete düşüren görüntü! - Resim : 2

Barajın bulunduğu Akhisar Mahallesi Muhtarı Oktay Garip ise, ”Bu bölgeye kurban kesmeye geldik. Gördüğümüz manzara ortada, bölgeye her mahalleden vatandaş gelip balık tutuyor. Bu balıklar yeniyor, insanlar zehirlenecek. Bu durum arıtma kaynaklı mı yoksa kimyasal maddeler mi? Yetkilerden bir çalışma yapmasını istiyoruz. Burada oldukça fazla balık ölüsü var, büyük ihtimalle kimyasal zehirlenme” diye konuştu.

Bursa'da dehşete düşüren görüntü! ile ilgili etiketler Bursa balık Belediye
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.