Bursa’da dehşet! Çardakta tartıştığı kadını öldürüp, intihar etti

Bursa’da bir şahıs, bir sitenin çardağında buluştuğu kadınla tartışmaya başladı. Tartıştığı kadına kurşun yağdıran adam, aynı silahla intihar etti. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan erkek ve kadın kurtarılamadı.

Tüyler ürperten olay, Bursa'nın merkez Yıldırım ilçesi Karaağaç Mahallesi Eşrefiler Caddesi'nde meydana geldi.

Bir sitenin bahçesindeki çardakta buluşan E.T.Ç.(44) isimli şahıs ile D.K. (37) adlı kadın arasında henüz bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı. Aralarındaki tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

Bursa’da dehşet! Çardakta tartıştığı kadını öldürüp, intihar etti

Öfkelenen E.T.Ç., yanında getirdiği tabanca ile kadına peş peşe ateş ederek ağır yaraladıktan sonra aynı silahla kendini vurdu. Silah sesleri duyanlar durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri durumları ağır olan erkek ve kadını ambulanslar ile çevredeki özel hastanelere kaldırıldı. E.T.Ç. ile D.K. kaldırıldıkları hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olayın gördü tanıkları ise, "Kadın ile erkeği gören de tanıyan da yok. Silah seslerini duyduk zaten. Sonra ambulansa ve polise haber verdik. Ambulans yaralıları alıp götürdü" dedi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İHA

Bursa’da dehşet! Çardakta tartıştığı kadını öldürüp, intihar etti ile ilgili etiketler Bursa Çardak cinayet İntihar

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.