Bursa'da çorbacı önünde silahlı saldırı

Bursa'da bir kişi kardeşiyle çorbacı önünde bekleyen Çetin B.'ye kurşun yağdırdı. Zanlı kaçarken bacağından ve kasığından vurulan Çetin B. hastaneye kaldırıldı.

Saat 17.00 sıralarında merkez Yıldırım ilçesi Duaçınarı Mahallesi Yeşilova Caddesi'ndeki çorbacının önünde meydana geldi. Kardeşiyle çorbacının önünde bekleyen Çetin B., kimliği belirsiz kişi tarafından tabancayla bacağından ve kasığından vuruldu. Çetin B. kanlar içinde yere yığılırken, şüpheli olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı Çetin B. olay yerindeki müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılırken polis ekipleri de şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

BÖYLE KAÇTI

Bursa'da çorbacı önünde silahlı saldırı

Saldırganın kaçtığı anlar ise çevredeki güvenlik kamerası görüntülerine saniye saniye yansıdı. Görüntülerde şüphelinin kaçarken şapkasını düşürdüğü ve koşarak uzaklaştığı görüldü.

(DHA)

Bursa'da çorbacı önünde silahlı saldırı ile ilgili etiketler Bursa silahlı saldırı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.