Çocuğu taciz eden CHP'li başkan istifa etti

CHP'de son zamanlarda ortaya çıkan taciz skandallarına bir yenisi daha eklenmiş, Bursa Osmangazi İlçe Başkanlığı'nda görev yapan 17 yaşındaki genç kızın İlçe Başkanı M.A. tarafından cinsel tacize uğradığı iddia edilmişti. Söz konusu gelişme üzerine açıklama yapan taciz zanlısı, görevinden istifa ettiğini duyurdu.

İddialara göre, CHP'nin Bursa Osmangazi İlçe Başkanı M.A. saat 23.00'te "pişt" diyerek tacize başladığı genç kıza sonrasında farklı emojiler attı.

S. G.'nin, "Neden böyle emojiler atıyorsun, bir şey de abi" demesi üzerine M.A., "Bana abi deme" cevabını verdi.

''SENDEN HOŞLANIYORUM''

Buna anlam veremeyen genç kız bu kez "Neden abi demeyeyim ki" diye sorunca CHP'li Başkan, "Senden hoşlanıyorum" karşılığını verdi.

Şok olan genç kız terslediği ve konuşmayı sonlandırdığı ilçe başkanının bu davranışını annesine anlattı.

TACİZ İDDİASI SONRASI İSTİFA ETTİ

Tüm bu gelişmelerin basında yer almasının ardından Osmangazi İlçe Başkanı M.A. sosyal medya hesabından istifa ettiğini duyurdu.

İşte o açıklama:

"Görevimden ayrılıyorum ama hukuk mücadelem sonuna kadar devam edecek"

...

Son dönemde üst üste saldırılarla karşı karşıyayım.

İlçe başkanı seçilmeden önceki dönemlerle ilgili iki ayrı konuda haber ve iddialara muhatap olmak zorunda bırakıldım.

Son iddialar da aynı çerçevededir. Hakkımdaki kişisel iddialarda bile CHP Osmangazi İlçe Başkanı kimliğimin ısrarla ön plana çıkarıldığını, aslında partimizin hedef alınmak istendiğini görmekteyim.

Bu nedenle, atılan iftiralara ilişkin sonuna kadar sürdüreceğim hukuk mücadelem sırasında partimizin adının daha da yıpratılmasının önüne geçmek adına, seçimle geldiğim ilçe başkanlığı görevimden istifa ettim.

Hukuk mücadelemden de asla vazgeçmeyeceğim.

Kamuoyuna saygılarımla duyuruyorum."

Çocuğu taciz eden CHP'li başkan istifa etti

 

Çocuğu taciz eden CHP'li başkan istifa etti ile ilgili etiketler CHP Bursa Taciz Osmangazi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.