CHP'li isimden zabıtaya tehdit! Yanındakiler saldırdı, hastanelik oldu

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde belediye ekiplerince tespit edilen kaçak yapının yıkımı sırasında görevli zabıta memuru saldırıya uğradı. Saldırganlar arasında yer alan CHP'li meclis üyesi Şahin Sevinç, kendisini kameraya alan zabıta memurunu 'Çekme tokadı yersin' diyerek tehdit etti. Sevinç'in yanında bulunan kişiler de zabıta memuruna saldırdı.

Olay, Bursa'nın Yıldırım ilçesi Vakıf Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre ruhsatsız yapının yıkımını yapılırken zabıta memuru sözlü ve fiziksel olarak saldırıya uğradı.

Binayla resmiyette bağı olmamasına rağmen CHP'li meclis üyesi Şahin Sevinç olay yerine gelerek görevlilere bilgi verilmeden yıkım yapıldığını savundu.

CHP'li isimden zabıtaya tehdit! Yanındakiler saldırdı, hastanelik oldu

ZABITAYA HESAP SORDU

Görevliler ise, "Bana fırça atarak böyle konuşamazsın" diye karşılık verdi. Meclis üyesi Şahin Sevinç, "Ben sana hesap soruyorum. Ne zaman bilgi verdiniz" diye sorunca görevli, "Belediyede ilgili birimden ne zaman bilgi verildiğini öğrenebilirsin" dedi.

CHP'li isimden zabıtaya tehdit! Yanındakiler saldırdı, hastanelik oldu - Resim : 2

 

"ÇEKME TOKATI YERSİN"

 Bunun üzerine Şahin Sevinç, görüntü alan zabıtaya "Çekme tokadı yersin" diye yöneldi. Görevli ise bu anı beklediğini söylerken yanındaki kişinin yumruklu saldırısına uğradı.

CHP'li isimden zabıtaya tehdit! Yanındakiler saldırdı, hastanelik oldu - Resim : 3

ZABITA HASTANEYE KALDIRILDI

Darp edilen zabıta memuru olay yerine çağrılan ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Darp raporu alan zabıta memuru daha sonrasında yumruk atan vatandaştan şikayetçi oldu.

Yıkım işlemi gerçekleşirken jandarma da geniş güvenlik tedbiri aldı.

İHA

CHP'li isimden zabıtaya tehdit! Yanındakiler saldırdı, hastanelik oldu ile ilgili etiketler Bursa CHP Zabıta Tokat video
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.