Bursa 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı var mı? Sokağa çıkma kısıtlaması olan iller...

Koronavirüs önlemleri kapsamında bir ilimizde daha 65 yaş üstü vatandaşlara sokağa çıkma kısıtlaması getirildi. Bursa’da 65 yaş üstü vatandaşlara sokağa çıkma yasağı var mı? İşte, Türkiye'de sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu iller listesi...

Bursa'da sokağa çıkma kısıtlaması getirildi mi? Artan koronavirüs vakaları sonrasında Bursa’da 65 yaş üstü vatandaşlara sokağa çıkma kısıtlaması getirildi. Konu hakkında Bursa Valiliği’nden yapılan son dakika açıklamasına göre; ‘İlimizde 65 yaş ve üzeri vatandaşlarımızın her gün 10.00-16.00 saatlerinde sosyal mesafe kuralına riayet etmek ve maske takmak kaydıyla dışarı çıkabilmelerine, bu saatler dışında kalan saatlerde sokağa çıkmalarının yasaklanmasına karar verilmiştir.’ ifadeleri yer aldı.

Bursa Valiliği'nden yapılan son dakika açıklamasında, İl Hıfzıssıhha Kurulunca, koronavirüs salgınıyla mücadelenin genel prensipleri olan temizlik, maske ve mesafe kurallarının yanı sıra alınması gereken önlemlerin ayrı ayrı belirlendiği belirtildi.

Karantinada olan kişilerin de takip süresi içinde ateş veya solunum belirtilerinin gelişmesi durumunda cerrahi maske takarak ve sosyal mesafeye dikkat ederek hastaneye gidiş ve ikametgahlarına dönüşte özel araçlarını kullanabilmelerine karar verildiği aktarıldı.

İŞTE 65 YAŞ ÜSTÜ VATANDAŞLARIN KISITLAMASININ BULUNDUĞU İLLER

Erzincan
Gaziantep
Ankara
Bursa

Bursa 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı var mı? Sokağa çıkma kısıtlaması olan iller... ile ilgili etiketler Bursa 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı sokağa çıkma kısıtlaması
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.