Burs ne kadar olacak 2020? Erdoğan açıkladı! KYK burs ücreti 2020

Burs ne kadar olacak 2020? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti grup toplantısında önemli açıklamalar yaptı. Erdoğan öğrenim kredileri ile ilgili öğrencilere müjde verdi.Burs fiyatlarının 2020'nin oak ayında artılacağını belirtti. Peki KYK 2020 burs ücreti ne kadar olacak?

Burs ne kadar olacak 2020? Öğrencilere müjdeli haber Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan geldi. Erdoğan burs fiyatlarında artış olacağını bellirti. 2020'nin ocak ayında artacak olan burs fiyatlarının yeni halinin ne kadar olacağı merak konusu. Merak edilen detaylar haberimizde...

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle;

Üniversite öğrencilerimize bir müjde vermek istiyorum. 2020'de ocak ayı itibarıyla kredi veya burs ücreti 500 liradan, 550 liraya çıkıyor.

Burs ne kadar olacak 2020? Erdoğan açıkladı! KYK burs ücreti 2020 ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı KYK Burs ve Kredi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.