Burry Soprano neden tutuklandı?

Ünlü fenomen Burry Soprano dün polisler tarafından tutuklandı. Daha önceden kesinleşmiş hapis cezası bulunmakta olan fenomen Burry Soprano neden tutuklandı araştırılıyor.

Geçtiğimiz gün tutuklanarak götürülen ünlü fenomen Burry Soprano neden tutuklandı araştırılmaktadır. Burry Soprano İstanbul'da Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından, hakkında “uyuşturucuya özendirmek” 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunuyordu. Sosyal medya fenomeni Burak Aydoğduoğlu'nun 12 Mart'ta Selimpaşa'da bulunan bir otele giriş yaptığı saptanmıştı.

“Burry Soprano” olarak da bilinmekte olan Aydoğduoğlu, polis ekiplerince bulunduğu otelde gözaltına alınarak götürüldü. Emniyetteki işlemlerinin ardından tutuklanan ve adliyeye sevk edildi. Geçtiğimiz senelerde "Mary Jane" adlı şarkısı ile adını duyuran  Burry Soprano cezaevine gönderildi.

Burry Soprano neden tutuklandı?

Sabah gazetesinin haberine göre Burry Soprano’nun bir süredir uyuşturucu kullanmak ve özendirmek suçundan arandığı ifade edildi.

 

 

Burry Soprano neden tutuklandı? ile ilgili etiketler Burry Soprano neden tutuklandı kimdir ne oldu?
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.