Burnunu karıştıran vatandaş elini Kılıçdaroğlu'nun ceketine sildi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun gazetecilere açıklama yaptığı sırada yaşananlar sosyal medyada gündem oldu. Kılıçdaroğlu'nun arkasında duran bir kişi, burnunu karıştırdıktan sonra elini Kılıçdaroğlu'nun ceketine sildi.

CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun yer aldığı bir video sosyal medyada hızla yayılıyor. Kılıçdaroğlu'nun gazetecilere açıklama yaptığı sırada Kılıçdaroğlu'nun arkasında duran bir kişinin burnunu karıştırdığı görüldü. Söz konusu kişinin sonrasında elini Kılıçdaroğlu'nun ceketine silmesi dikkat çekti.

Kılıçdaroğlu ise o an arkasında olanlardan habersiz gazetecilerin sorularını yanıtlıyordu. Ortaya çıkan o anlar sosyal medyada gündem oldu.

Burnunu karıştıran vatandaş elini Kılıçdaroğlu'nun ceketine sildi ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu CHP Sosyal Medya burun vatandaş
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.