Burnu tıkanınca nefes almak için kafasını deldi!

Rusya’nın Rostov kentinde başından bıçakla yaralanan bir adam hakkında ihbar alan polis ekipleri, hastaneye gittiğinde şaşkınlık yaşadı.

Burun tıkanıklığı yüzünden nefes alamayan adam, 'Burnumdan nefes alamıyordum. Nefes alabilmek için başımı deldim' dedi. Sputnik'in haberine göre bir başka polis kaynağına göre de adamın başına bıçağı sapladıktan sonra polisi aradığı ve ihbarı yapan kişinin kendisi olduğu belirtildi.

Burnu tıkanınca nefes almak için kafasını deldi!

Kaynak “Adamın bilinci bıçağa rağmen tamamen yerindeydi. Şimdi yoğun bakımda” dedi. Kaynak, adamın psikonörolojik bir bakımevinde kaydı bulunduğunu da belirtti.

Diğer yandan Telegram’daki 112. kanalda aynı adama ilişkin bir video yayınlanarak, olayın arkasındaki neden aktarıldı. Videoda konuşan adam, “Burnumdan nefes alamıyordum. Nefes alabilmek için başımı deldim” dedi.

Burnu tıkanınca nefes almak için kafasını deldi! ile ilgili etiketler Rusya kafa bıçak
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.