Burma'da iki Müslüman çocuğa korkunç işkence!

Sosyal medyada şoke eden bir görüntü yayınlandı. Budistlerin hakim olduğu Burma'da çekildiği belirtilen videoda Müslüman bir erkek ile bir kız çocuğu işkence görüyor. Henüz 4-5 yaşlarındaki erkek çocuk iple asılı vaziyette pantolonu indirilmiş halde, kız çocuğu ise sadece 2-3 yaşlarında. Budist bir güvenlik görevlisi olduğu ileri sürülen adam ise elinde kamçı ile çocukların her ikisini de kırbaçlıyor. Küçük kızı yerden yere vuruyor. Dehşete düşüren görüntüler sosyal medyada büyük tepki çekti.

Budist yönetiminin işkencesi altında her gün onlarcasının vahşice katledildiği Burma'dan şoke eden bir görüntü sosyal medyada yayınlandı. 

Burma'da iki Müslüman çocuğa korkunç işkence!

İsrail'in silah yardımında bulunduğu Budist yönetim Müslümanlara kadın erkek ya da çocuk demeden işkence ediyor. 

Burma'da iki Müslüman çocuğa korkunç işkence! - Resim : 2

Sosyal medyaya yansıyan son videoda, Budist bir güvenlik görevlisinin yaşları 2 ile 5 arası olan biri kız biri erkek iki küçük Müslüman çocucuğa işkence yaptığı görülüyor. 

Burma'da iki Müslüman çocuğa korkunç işkence! - Resim : 3

El-Mecelletü’l-Hamidiyye dergisinin yayın danışmanı İhsan Şenocak insanlıktan çıkmış görevlinin yaptığı işkenceye  ‘İslam Dünyası'nı siyaseten istila eden Siyonizmin kölelerinin efendisi İsrail'in beslediği Burma'nın, Müslüman ailelerin çocuklarına yaptığı işkence... Dünya bu vahşete kör, sağır ve dilsiz... Zulmün hesabını sormanın tek bir yolu var o da yeniden Büyük İslam Birliğinin kurulması’ sözleri ile tepki gösterdi.

Burma'da iki Müslüman çocuğa korkunç işkence! - Resim : 4

SuperHaber olarak bu vicdansız işkence görüntülerini paylaşmayı uygun görmediğimiz için yayınlamıyoruz. 

Burma'da iki Müslüman çocuğa korkunç işkence! ile ilgili etiketler Müslüman İşkence
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.