Burhaniye'ye turist akını! Nüfusu 65 bin olan ilçede nüfus 400 bini geçti

Her yıl artan mavi bayraklı plajları, ücretsiz piknik ve çim alanları, temiz havasıyla; denizin ve mavinin buluştuğu Balıkesir'in Burhaniye ilçesi, bayram tatilinde yerli ve yabancı turistlerin akınına uğradı. Burhaniye’de otellerde doluluk oranı yüzde yüze ulaşırken, nüfusu 65 bin olan ilçede nüfus 400 bini geçti.

Bayram tatilini fırsat bilen özellikle yerli turistlerin tercihi olan Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde yaz tatili yoğunluğu yaşanıyor.

Burhaniye'ye turist akını! Nüfusu 65 bin olan ilçede nüfus 400 bini geçti

BAYRAMIN SON GÜNÜNDE DE TURİST AKINI VARDI

Burhaniye Belediyesi'nin haftalar öncesinde aldığı tedbirlerle sıkıntısız bir tatil sezonu geçerine ilçede, bayram tatilinin son günü de sahiller turist akınına uğradı.

Burhaniye'ye turist akını! Nüfusu 65 bin olan ilçede nüfus 400 bini geçti - Resim : 2

İLÇENİN TÜM EKİPLERİ BAYRAM SÜRECİNDE GÖREV YAPTI

Burhaniye Belediyesi ekipleri bayram süresince sahada aralıksız çalışarak hizmet vermeye devam ederken, plajların bakımı, temizliği ve güvenliği konusunda belediye Sağlık İşleri, Temizlik ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri bayram süresince görev yaptı.

Burhaniye'ye turist akını! Nüfusu 65 bin olan ilçede nüfus 400 bini geçti - Resim : 3

YAŞANAN YOĞUNLUĞUN HAFTASONUNA KADAR SÜRMESİ BEKLENİYOR

Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, bayram boyunca çalışmaları bizzat takip etti. Bölge esnafının yüzü yaşanan büyük yoğunluk nedeniyle gülerken, yaşanan yoğunluğun hafta sonuna dek sürmesi bekleniyor.

Burhaniye'ye turist akını! Nüfusu 65 bin olan ilçede nüfus 400 bini geçti - Resim : 4

İHA

Burhaniye'ye turist akını! Nüfusu 65 bin olan ilçede nüfus 400 bini geçti ile ilgili etiketler Balıkesir Burhaniye Turist akını yaz tatili
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.