Burhan Kuzu'ya 'çete' saldırısı! Veda etti...

Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu Üyesi Burhan Kuzu, Twitter hesabının 'bir çete tarafından' saldırı altında olduğunu belirterek veda mesajı yayınladı.

Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu Üyesi Burhan Kuzu, bir çete tarafından Twitter'da yoğun saldırı altında olduğunu belirterek hesabını bir süre kapatacağını duyurdu.

"BENİ ÖZLEYECEĞİNİZİ BİLİYORUM"

"Bir çete tarafından Twitter'da yoğun bir saldırı altındayım. Twitter hesabımı kısa bir süreliğine kullanmama kararı aldım" diyen Kuzu, devamla "Emniyet güçlerimiz bu alçak çeteyi en kısa sürede çökertecek. Beni özleyeceğinizi biliyorum. Görüşmek üzere" ifadesini kullandı.

Burhan Kuzu'ya 'çete' saldırısı! Veda etti...

BURHAN KUZU KİMDİR?

 Burhan Kuzu, 1 Ocak 1955, Develi, 1 Kasım 2015 tarihinden beri Adalet ve Kalkınma Partisi İstanbul milletvekilliği yapan Türk hukukçu ve siyasetçi.

Burhan Kuzu, 1 Ocak 1955 tarihinde Kayseri'nin Develi ilçesinde Ali Rıza Bey ve Zahide Hanım'ın oğlu olarak dünyaya geldi. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olan Kuzu, akademik çalışmalarda bulundu ve 1998 yılında profesörlük unvanı aldı. Stajyer kaymakam olarak çalıştı. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi Anayasa Hukuku Anabilim Dalı öğretim üyeliği ve başkanlığı görevlerini yürüttü. Akademik araştırmalar çerçevesinde Paris Sorbonne Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde yer aldı. Meslekî alanda yayımlanmış çok sayıda makale ve kitabı bulunmaktadır. Çeşitli sivil toplum kuruluşlarında üyelik ve yöneticilik yaptı. Beykent Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde öğretim üyeliği yapmıştır.Hâlen Zirve Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde misafir öğretim üyesi olarak ders vermektedir. Evli ve iki çocuk babası olan Kuzu, Fransızca bilmektedir.

Burhan Kuzu'ya 'çete' saldırısı! Veda etti... ile ilgili etiketler Twitter emniyet Burhan Kuzu mesaj
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.