Burhan Çaçan için Fatih Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi

"Çakmak Çakmağa Geldik", "Ayaz Geceler" ve "Neden Geldim İstanbul'a" adlı eserlerin de aralarında olduğu çok sayıda unutulmaz albüme imza atan Türk halk müziği sanatçısı ve oyuncu Burhan Çaçan 63 yaşında vefat etti. Çaçan için bugün cenaze töreni düzenlendi.

Ağrı'nın Eleşkirt ilçesinde 1960'ta dünyaya gelen TÜRK halk müziği sanatçısı Burhan Çaçan dün hayatını kaybetti. 62 yaşındaki Çaçan'ın İstanbul'daki evinde öldüğü öğrenildi.

Sabah yürüyüş yapmak için dışarı çıkan Burhan Çaçan'ın eve döndükten sonra rahatsızlanarak öldüğü belirtildi. Çaçan'ın kalp krizi geçirdiği öğrenildi.


SON YOLCULUĞUNA UĞURLANIYOR

Burhan Çaçan'ın cenazesi evinden alındı. Burhan Çaçan'ın cenazesi yakınları tarafından evden çıkarılarak cenaze aracına konuldu. Daha sonra Çaçan için evinin önünde helallik alındı. Çaçan'ın cenazesi, tören için Fatih Camii'ne götürüldü. Burhan Çaçan için Fatih Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi.

Burhan Çaçan için Fatih Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi

Burhan Çaçan için Fatih Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi - Resim : 2

Burhan Çaçan için Fatih Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi - Resim : 3

 

Burhan Çaçan için Fatih Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi ile ilgili etiketler Burhan Çaçan cenaze
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.