Burger King kimin? Galatasaray sponsorluk anlaşması!

Burger King kimin? Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz önemli açıklamalarda bulundu. Galatasaray, TAB Gıda ile sponsorluk anlaşması imzaladı.Cengiz, "Burger King olarak bilinen TAB Gıda ve 6 markasıyla, rakip 2 kulübümüz imzaladığında taraftarlarımızın nabzını ölçtük." dedi. Peki Burger King kimin? Detaylar haberimizde...

Burger King kimin? Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, "Burger King ile 3 hafta süren görüşmeler sonucunda en iyi olanaklarla imzaları attık." ifadelerini kullandı. Peki Burger kimin? Detaylar haberimizde...

Görüşmeler ile ilgili detay veren Galatasaray Başkanı, "Burger King ile 3 hafta süren görüşmeler sonucunda en iyi olanaklarla imzaları attık. Yetkililere teşekkür ediyorum. Bu anlaşma ile Galatasaray, sponsorluk ve mali destek açısından çok ciddi bir kaynak yaratmış oldu. Bu kaynak, faaliyet raporlarında görünecek. Beklentilerimiz yüksek. İnşallah hayallerimize kavuşuruz. Ki o hayaller kavuşmak içindir. TAB Gıda gibi Türkiye'nin kaynağında yetişen ve dünya çapında bir marka haline gelen, bunu bütün Türk firmaları için umuyor ve diliyoruz Galatasaray olarak, Galatasaray nasıl bir dünya markasıysa TAB Gıda da bir dünya markasıdır. Bu anlaşmanın teknik detaylarına girmek istemiyorum." dedi.

"MENÜ BAŞINA 1.6 TL"

Anlaşmanın detaylarını da aktaran Mustafa Cengiz, "Anlaşma 5 yıllık ve çok sağlıklı bir anlaşma. Bunu buradan camiaya müjdeliyorum. Lütfen Usta Dönerci'ye gidin, Burger King, Sbarro yiyin, Arbys, Popeyes yiyin. Bizim çocuklar da fastfood'a kaçıyordu. Galatasaray'a her menüde 1.6 TL gelir var. Yılda yüzbinlere ulaştığımızda neler olacağını anlatacaklar." sözlerini kullandı.

"2.5 MİLYON EURO BEKLİYORUZ"

Mustafa Cengiz, "18 yaşın altındaki nüfusta Galatasaraylı oranı yüzde 60! Biz bu anlaşmadan yıllık 2.5 milyon euro bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

"GALATASARAY'SIZ OLMAZDI"

TAB Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Kurdoğlu, "Bizleri çok heyecanlandıran bir işbirliği oldu. Türk sporuna katkı sağlamak vizyonumuz doğrultusunda futbola olan desteğimizi koymak en büyük hedeflerimizden biriydi. Son haftalarda futbol dünyasına ısındık. Taraftar menülerimiz Galatasaray'sız olmazdı. Bugün bu vesile ile Galatasaray'ın evindeyiz. Futbol, dünyanın en çok takip edilen sporudur. Türk futbol ekonomisinin gelişmesi önemlidir. TAB Gıda, Galatasaray taraftarlarına destek olma fırsatı veriyor. Ek bir ücret ödemeden takımlarına katkı sağlayacaklar. Bu işbirliği anlaşmasının hem Galatasaray'a hem bize katkı sağlayacaktır." açıklamasını yaptı.

Burger King

Türkiye'deki faaliyetlerine 1995 yılında ATA Grubu'na bağlı TAB Gıda Sanayi A.Ş.'nin Türkiye'deki ana geliştirici ve üretici haklarını alarak bünyesine katmasıyla başladı.

2020 yılında; Marketing Türkiye ve AKADEMETRE iş birliğiyle düzenlenen, yıl içinde itibarını en çok artıran marka ve paydaşlarını ödüllendiren ilk ve tek etkinlik The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri kapsamında ‘’Fast Food’’ kategorisinde ‘’Yılın İtibarlısı’’ seçildi.

Burger King kimin? Galatasaray sponsorluk anlaşması! ile ilgili etiketler Galatasaray burger king
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.