Belediye başkanı ve eşine silahlı saldırı! Ayaklarından vuruldular

Burdur'un Yeşiloca ilçesinin CHP'li Belediye Başkanı Mümtaz Şenel ve eşi Fatma Şenel, evlerinde oturdukları sırada silahlı saldırıya uğradı. Ayaklarından yaralanan çift, hastanede tedavi altına alındı. İçişleri Bakanlığı iki saldırganın gözaltına alındığını bildirdi.

Burdur'un Yeşilova ilçesi Belediye Başkanı Mümtaz Şenel’in, Koyunlar Çeşme Mahallesi'ndeki evine saat 04.30 sıralarında gelen kimliği belirsiz kişiler, kapıyı çaldı.

AYAKLARINDAN VURUP KAÇTILAR

Saldırganlar, kapıyı açan Başkan Mümtaz Şenel ve eşi Fatma Şenel’e tabancayla ateş açtı. Başkan Mümtaz Şenel’in sağ ve sol ayaklarına 5 el ateş eden şüpheliler, eşi Fatma Şenel'i de ayağından vurduktan sonra kaçtı.

Belediye başkanı ve eşine silahlı saldırı! Ayaklarından vuruldular

BAŞKAN AMELİYATA ALINDI

İhbar üzerine adrese çok sayıda polis, jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Ambulansla Yeşilova Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Başkan Mümtaz Şenel ve eşi Fatma Şenel, buradaki ilk müdahalelerinin ardından da Burdur Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Yaralılardan Mümtaz Şenel'in ameliyata alındığı bildirildi.

Belediye başkanı ve eşine silahlı saldırı! Ayaklarından vuruldular - Resim : 2

İKİ KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

İçişleri Bakanlığı saldırı ile ilgili 2 kişinin gözaltına alındığını duyurdu.

Belediye başkanı ve eşine silahlı saldırı! Ayaklarından vuruldular ile ilgili etiketler Burdur CHP Belediye Başkanı Yeşilova silahlı saldırı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.