Burdur kampındaki yeni sezon hazırlıkları kapsamında Emre Belözoğlu - Nuri Şahin derbisi

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor, Burdur kampında yeni sezon hazırlıkları kapsamında antrenman yaptı. Antrenmanın ardından Antalyaspor teknik ve destek ekibi ile Burdur'da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Medipol Başakşehir teknik ve destek ekibi maç yaptı. Maçta Antalyaspor Futbol Sorumlusu Nuri Şahin ve Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu da forma giydi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor, Burdur kampında yeni sezon hazırlıklarına devam etti. Kulüpten yapılan açıklamaya göre; kırmızı-beyazlılar, koşu çalışmasının ardından eğitsel oyun oynadı.

Akdeniz ekibi, antrenmanın son kısmında futbol sorumlusu Nuri Şahin yönetiminde taktik çalışması gerçekleştirdi. İdmanın ardından Antalyaspor teknik ve destek ekibi ile Burdur'da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Medipol Başakşehir'in teknik ve destek ekibi maç yaptı.

Burdur kampındaki yeni sezon hazırlıkları kapsamında Emre Belözoğlu - Nuri Şahin derbisi ile ilgili etiketler Süper Lig Başakşehir Burdur Nuri Şahin Emre Belözoğlu Fraport TAV Antalyaspor
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.