Burcu Özberk sevenlerini endişelendirdi: 'Ağır atlatıyorum'

Nisan ayında 42. bölümüyle final yapan Aşk Mantık İntikam dizisinde canlandırdığı ‘Esra’ karakteriyle adını geniş kitlelere duyuran 32 yaşındaki oyuncu Burcu Özberk'ten kötü haber geldi. Özber, Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımla koronavirüse yakalandığını duyurdu. 'Ağır atlatıyorum' diyen Burcu Özberk sevenlerini endişelendirdi.

Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı Huricihan Sultan karakteriyle oyunculuğa ilk adımı atan ve Güneşin Kızları, Şahane Damat, Badem Şekeri, Aslan Ailem, Afili Aşk gibi yapımlarda rol alan, son olarak ise Aşk Mantık İntikam dizisinde canlandırdığı Esra Erten Korfalı karakteriyle izleyici karşısına çıkan oyuncu Burcu Özberk'ten kötü haber geldi.

Dizisinin final yapmasının ardından Endonezya’nın Bali Adası’na giden ve Türkiye'ye dönüp tatiline devam eden Burcu Özberk'in koronavirüs testi pozitif çıktı.

'AĞIR ATLATIYORUM'

Kötü haberi Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımla duyuran güzel oyuncu şu ifadeleri kullandı: ''Hiç coronaya yakalanmadım diye şaşırıyordum :) Testim pozitif çıktı… ben biraz ağır atlatıyorum. Vakalar gerçekten artmış. Kendinize dikkat edin 🙌🏻''

Özberk'e takipçilerinden 'geçmiş olsun' mesajları yağdı.

Burcu Özberk sevenlerini endişelendirdi: 'Ağır atlatıyorum'

 



Burcu Özberk sevenlerini endişelendirdi: 'Ağır atlatıyorum' ile ilgili etiketler Burcu Özberk Sosyal Medya sağlık durumu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.