Burcu Özberk Aşk Mantık İntikam'la geri döndü! Dekolteli pozları ile yürek hoplattı!

Burcu Özberk Aşk Mantık İntikam'la geri döndü! Dekolteli pozları ile yürek hoplattı! Aşk Mantık İntikam dizisi ile uzun bir dinlenme dönemi sonrası geri dönen Burcu Özberk güzellik saçıyor. Afilli Aşk ve Çocukluk gibi dizilerde yer alan güzel oyuncu, sezonu erken kapatmıştı.

Burcu Özberk Aşk Mantık İntikam'la geri döndü! Dekolteli pozları ile yürek hoplattı!

Yaz dizilerinin aranan ismi güzel oyuncu Burcu Özberk, Aşk Mantık İntikam dizisi ile keskin bir dönüş yaptı. Doğallığını ve yeteneğini yansıttığı Esra karakteri ile göze de gönle de hitap eden Burcu Özberk'in dekolteli pozları da takipçilerinin yüreklerini hoplattı.

Aşk Mantık İntikam dizisi ilk bölümüyle izleyiciden geçer not almıştı. Esra karakterini oynayan Burcu Özberk de yine her zamanki gibi güzelliğiyle ön plana çıktı. Instagram hesabından yaptığı dekolteli paylaşımlarla takipçilerinden beğenileri kapan Burcu Özberk, fotoğrafları ile hayranları ile etkileşim dalgası oluşturdu.

Burcu Özberk Aşk Mantık İntikam'la geri döndü! Dekolteli pozları ile yürek hoplattı!

Zaman zaman setten fotoğraflarını da yayınlayarak hayranlarına her anını gösteren oyuncu, yazın enerjisini de gösteren fotoğraflar yayınlıyor.

Burcu Özberk Aşk Mantık İntikam'la geri döndü! Dekolteli pozları ile yürek hoplattı! - Resim : 2

Dekolteli fotoğraflarını paylaşmaktan da çekinmeyen oyuncu, hayranlarını mest ediyor ve binlerce de beğeni topluyor.

Burcu Özberk Aşk Mantık İntikam'la geri döndü! Dekolteli pozları ile yürek hoplattı! - Resim : 3

 

Burcu Özberk Aşk Mantık İntikam'la geri döndü! Dekolteli pozları ile yürek hoplattı! ile ilgili etiketler Fox TV Burcu Özberk dekolte paylaşım aşk mantık intika
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.