Burcu Kıratlı'nın eski nişanlısı Ahmet Kural'a bakışı olay oldu!

Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı'nın ayrıldığı iddiası gündeme düşerken ayrılık sebebi olarak Kıratlı'nın eski nişanlısı Ahmet Kural'la pişti olması gerekçe gösterildi. Kural ve Kıratlı'nın törendeki anları gündeme bomba gibi düştü.

'Türk Sinemasını Geçmişten Geleceğe Taşıyanlar' ödül töreni önceki akşam Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda gerçekleşti. Törene eski nişanlılar Ahmet Kural ve Burcu Kıratlı'nın pişti olması damga vurdu.

BAKIŞLARI OLAY OLDU

Snob Magazin'in haberine göre; Ahmet Kural ve Burcu Kıratlı, 2013 yılında nişanlanmıştı. İkili, üç ay sonra nişanı atarak yollarını ayırmıştı. Kural ve Kıratlı tam 7 yıl sonra Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda denk geldi.

Burcu Kıratlı'nın eski nişanlısı Ahmet Kural'a bakışı olay oldu!

Salonda birbirini fark eden ikili, durumu bozuntuya vermemeye çalışsa da başarılı olamadı. Kıratlı'nın eski sevgilisine bakışı sosyal medyada gündem oldu.

Ahmet Kural, pişti sorularını yanıtsız bıraktı. Kıratlı ise, "Böyle şeyler olabilir" yorumunda bulundu.

 

Burcu Kıratlı'nın eski nişanlısı Ahmet Kural'a bakışı olay oldu! ile ilgili etiketler Ahmet Kural Burcu Kıratlı Sinan Akçıl
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.