Burcu Kıratlı'nın 2.5 milyon TL değerindeki yüzüğü çalındı

Önceki gün Swissotel The Bosphorus’da gerçekleşen TV Yıldızları Ayaklı Gazete Ödülleri gecesine şarkıcı Sinan Akçıl ile oyuncu eşi Burcu Kıratlı birlikte katıldı. Keyifsiz görünen ünlü çift nedeninin ne olduğunu açıkladı. İşte detaylar...

Boşandıktan sonra yeniden nikah masasına oturan sanatçı çift Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı'nın 2.5 milyon değerindeki evlilik yüzüğü çalındı. Çift olayı mahkemeye taşıdığını duyurdu.


KUAFÖRÜNDEN ŞÜPHELENİYOR

Akşam'da yer alan habere göre; Dekorasyon işleriyle uğraşıp evlerini toparlarken yüzüklerinin çalındığını fark eden ikili, hemen polise başvurdu. Çift, evlerine gelen kuaförün hırsızlık yaptığından şüpheleniyor.

 Burcu Kıratlı'nın 2.5 milyon TL değerindeki yüzüğü çalındı

Mahkemenin devam ettiğini söyleyen Burcu Kıratlı, yaşadıkları olayla ilgili, "Benim için çok önemli bir aksesuarımı, evi toparladığımız zaman bulamadık. Umarım ortaya çıkar, polise bilgi verdik" dedi.


HALI SAHA MAÇINDA SAKATLANDI

Sinan Akçıl gerekli mercilere şikayet ettiğini açıkladı. Ayağında ufak bir aksaklık olan Akçıl, "Maalesef halı saha maçında sakatlandım, biraz daha iyiyim" diyerek ayağını gösterdi.

 

 

Burcu Kıratlı'nın 2.5 milyon TL değerindeki yüzüğü çalındı ile ilgili etiketler Burcu Kıratlı Sinan Akçıl
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.