Burcu Kara'nın annelik heyecanı... Hamile olduğunu duyurdu

Haziran Gecesi, Tatar Ramazan, Tozlu Yollar, Kördüğüm, Keşke Hiç Büyümeseydik, Kırmızı Oda gibi yapımlardaki rolleriyle hafızalara kazınan 42 yaşındaki oyuncu Burcu Kara'dan müjdeli haber geldi. Dört yaşında Ali Çınar adında oğlu olan Burcu Kara ikinci kez hamile olduğunu duyurdu.

2016 yılında yapımcı Fırat Parlak'la Belçika'da dünyaevine giren ünlü oyuncu Burcu Kara 2017 yılının Eylül ayında oğlu Ali Çınar'ı kucağına alarak ilk kez anne olmanın heyecanını yaşamıştı. Dört yaşında Ali Çınar adında oğlu bulunan Burcu Kara'dan güzel haber geldi. Ünlü oyuncunun dört aylık hamile olduğu ortaya çıktı.

Burcu Kara'nın annelik heyecanı... Hamile olduğunu duyurdu


Ünlü oyuncu, mutlu haberi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımıyla duyurdu: "Bu ara biraz kilo aldım. 36 beden günlerime bir süre ara veriyoruz. Balıketli bir Burcu'ya hazır olun!"

Burcu Kara'nın annelik heyecanı... Hamile olduğunu duyurdu - Resim : 2 

Burcu Kara, 2011'de meslektaşı Buğra Gülsoy ile nikah masasına oturmuştu. Ancak ikili, bir yıl sonra boşanmıştı.

 

Burcu Kara'nın annelik heyecanı... Hamile olduğunu duyurdu ile ilgili etiketler Burcu Kara Hamilelik Fırat Parlak
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.