Burcu Kara'dan pandemide 'evde sıkıldım' diyenlere gönderme

Birkaç yıl aranın ardından Karanlıkta Komedi adlı tiyatro oyunu ile sahnelere yeniden dönen 41 yaşındaki oyuncu Burcu Kara, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs dönemini nasıl geçirdiğini anlatarak 'Ben evde olmaktan hiç şikayetçi değilim' dedi.

Uzun yıllardır işini aşkla yapan bir çocuk annesi Burcu Kara,''Tiyatroda olmak benim için gerçekten muhteşem bir şey. Hayatımda yaşadığım en güzel ilk üç şeyden biri. O adrenalin, o mutluluk hiçbir şeyde yok. Doğum yapmakla birincilik için yarışır. İkisinin yaşattığı hislerin yeri çok farklı. O kadar kıymetli bir şey.'' açıklamasında bulundu.

Burcu Kara'dan pandemide 'evde sıkıldım' diyenlere gönderme


''BU SÜREÇTE SIKILMA LÜKSÜMÜN OLMASINI İSTERDİM''

Pandemi dönemini Bursa'da köyünde geçiren güzel oyuncu Milliyet Gazetesi'nden İhsan Dindar'a konuştu. '

'Ben de evde olmaktan hiç şikâyetçi değilim. Zaten evde olmayı çok seven biriyim. Ama tabii evde kendi iradenle olabiliyorsan güzel.'' diyen Kara sözlerini şöyle sürdürdü; ''O anda ne yapmak istediğine kendin karar verebilme özgürlüğün varsa güzel. O “sıkıldım” diyenleri anlayamıyorum. Şu anda bu ne kadar büyük bir lüks onun farkında değiller. Ben koronavirüs atlattım o zaman bile dinlenemedim. Oğlum Ali ile sürekli ilgilenmek zorundaydım. Çok hareketli bir çocuk ve sürekli oyun oynamak istiyor haklı olarak. Çocuklarda dört yaşa kadar olan dönem zekâ gelişimi için çok önemli olduğu için sürekli ne yapabilirim diye düşünüyorum. Şu bir yılda kitap okudun mu diye sorsanız belki bir iki buna fırsatım olmuştur. Bu süreçte sıkılma lüksümün olmasını isterdim açıkçası.''

Burcu Kara'dan pandemide 'evde sıkıldım' diyenlere gönderme - Resim : 2

 

 

Burcu Kara'dan pandemide 'evde sıkıldım' diyenlere gönderme ile ilgili etiketler Burcu Kara pandemi
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.