Burcu Kara ile eşi Fırat Doğu Parlak ikinci bebeklerinin cinsiyetini gazeteden öğrendi

2016 yılında evlenen oyuncu Burcu Kara ile yapımcı Fırat Doğu Parlak ikinci kez anne - baba olmaya hazırlanıyor. Ali Çınar adından bir çocukları olan ve bebeklerini kucaklarına almak için gün sayan çift bebeklerinin cinsiyetini gazeteden öğrenerek büyük bir şok yaşadı. Bebeğinin cinsiyetini henüz öğrenmek istemeyen Burcu Kara'nın gittiği hastanedeki bir hemşire bebeğinin 'erkek' olduğu bilgisini basına sızdırdı.

2016 yılında yapımcı Fırat Parlak'la evlenen ve bu evliliğinden Ali Çınar adında dört yaşında bir oğlu bulunan 42 yaşındaki oyuncu ikinci kez anne olmaya hazırlanıyor. 5 aylık hamile olan ve bebeğinin cinsiyetini doktoruna sürpriz olması için henüz söylememesini rica eden Burcu Kara büyük bir şok yaşadı.


BEBEKLERİNİN CİNSİYETİNİ DOĞUM SIRASINDA ÖĞRENECEKLERDİ...

Bilal Özcan'ın haberine göre; Burcu Kara ile eşi Fırat Doğu Parlak, rutin kontrol için doktora gittiler. Çift, doktorlarından “Bebeğimizin cinsiyetinin doğumda bize sürpriz olmasını istiyoruz. Lütfen şimdi söylemeyin” ricasında bulundular.

burcu-kara


GAZETEDEN ÖĞRENDİLER


Ancak, Burcu Kara ile eşi Fırat Doğu doktor kontrolünden iki gün sonra bebeklerinin cinsiyetini öğrendiler. Çift, ikinci bebeklerinin cinsiyetinin ‘erkek’ olduğunu bir gazetede okuyup şaşkına döndüler. İddialara göre; Burcu Kara'nın gittiği hastanedeki bir hemşire, güzel oyuncunun ikinci bebeğinin cinsiyetini tanıdığı bir muhabire sızdırdı.

burcu-kara


Burcu Kara, ilk oğlu Ali Çınar’ı 5 yıl önce dünyaya getirmişti. 5 aylık hamile olan Burcu Kara, eşinin ilk evliliğinden dünyaya gelen oğlu Ömer'le de çok iyi anlaşıyor.

Burcu Kara ile eşi Fırat Doğu Parlak ikinci bebeklerinin cinsiyetini gazeteden öğrendi ile ilgili etiketler Burcu Kara Fırat Doğu Parlak
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.