Burcu Kara eğlendi, eşi kapıda bekledi!

Eşi partideyken onu altı saat boyunca mekana yakın bir kafede bekleyen Parlak’ı beklettiği için üzülen Kara, arabaya biner binmez eşine özür öpücüğü verdi.

Burcu Kara, Cihangir'de bir arkadaşının doğum günü partisine katıldı. Beş aylık hamile olan Kara'yı mekan çıkışında eşi Fırat Parlak aldı.

asdasdasd

Doğumla ilgili kendisine soru soran muhabirlere erkek bebek beklediklerini söyleyen Kara, henüz oğullarına ne isim koyacaklarına karar vermediklerini söyledi ve “Yüzünü görelim ismini koyarız” dedi.

aSaAS

BURCU KARA KİMDİR?

Burcu Kara, 1 Mart 1980 tarihinde Bursa’da doğmuştur. Ailesinin ilk çocuğu olmasıyla birlikte anne ve babasının öğretmenlik yapmasından dolayı ilkokula 4,5 yaşında başladı ve 9 yaşında ilkokulu bitirdi.

16 yaşında başladığı Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisat bölümünden 2000 yılında mezun oldu. Eskişehir’de okurken aynı zamanda yerel kanallarda da sunuculuk yaptı. Sonra Bursa´ya dönerek, kendi mesleği olan Yatırım uzmanlığı yaparken konuşmasını düzeltmek için diksiyon kursuna devam etti, bunun için İstanbul´a gidip gelmeye başladı. Olay TV´de program sunmasının ardından Kanal D´de çalışma fırsatını yakaladı, bir süre muhabir olarak çalıştıktan sonra aber spikerliği yapmaya başladı. Bursa´daki kariyerini ve ailesini bırakarak İstanbul´a yerleşti. Radyo D ve Radyo Foreks´te de haber spikerliği yaptı. Bir süre Şahika Tekand´da oyunculuk dersleri ve şan dersleri aldı.

2005 yılında Cine 5 kanalında “Cinesinema” programını sundu, 2007 yılında Show Max kanalında “Burcuyla” programının sunuculuğunu üstlendi.

“Haziran Gecesi” dizisinde, “O Şimdi Mahkum” ve “Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu” filmlerinde görev aldı. “Elveda Derken” ve “İpsiz Recep” dizilerinde rol almıştır.

2007 yılında Sadri Alışık Tiyatrosu’nun sahneye koyduğu Atıf Yılmaz eseri “Güllü”nün tiyatro versiyonunda Kerem Alışık ile başrolleri paylaştı.

Burcu Kara, oyuncu Buğra Gülsoy ile 22 Temmuz 2011 tarihinde evlendi, 02 Ağustos 2012 tarihinde de boşandı.

Burcu Kara eğlendi, eşi kapıda bekledi! ile ilgili etiketler burcu kara eğlendi eşi kapıda bekledi! Burcu Kara eşi fırat parlak kapıda bekledi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.