Burcu Esmersoy'un parfüme ayırdığı bütçe dudak uçuklatıyor!

Parfümlere aylık 10 bin TL verdiği konuşulan Burcu Esmersoy, ‘Parfümü temizlik suyuna katıyorum herhalde’ diyerek iddiayı yalanladı.

Sunucu Burcu Esmersoy sosyal medya hesabından hakkında yapılmış bir haberi yerden yere vurdu.

Burcu Esmersoy'dan hakkındaki 'Aylık parfüm harcaması 10 bin TL' iddialarına güldüren yalanlama geldi. Ünlü sunucu, gittiği her ülkeden yüklü miktarda parfüm alışverişi yaptığı iddiasına "Parfümü sıkmıyorum temizlik suyuna katıyorum herhalde. Böyle saçmalık görmedim. Allah akıl fikir versin" dedi.

Reklam anlaşmalarıyla son 6 ayda 1 milyon 650 bin TL kazanan Esmersoy, tutumluluğuyla biliniyor.

besmersoy890179589628194816

Ünlü isimlerin sosyal medya hesaplarından, haklarında yapılmış haberleri eleştirdiklerini hatta yanlış haberlere getirdikleri açıklamalarla bunları kısa sürede düzelttiklerini görüyoruz. Bunun son örneğini ise Burcu Esmersoy’da gördük. Katıldığı programlar ve kapağına çıktığı dergilerle asıl işi sunuculuğun çok ötesinde bir noktada kariyerini sürdüren Burcu Esmersoy internette yaptığı bir taramada kendisi hakkında yapılmış bir haberi gördü. Yanlış yapılmış haberi hesabından yaptığı paylaşımlarla düzelten Esmersoy, haberde verilen abartılı rakamları da sözleriyle adeta yerden yere vurdu. İşte Burcu Esmersoy’un kendine has nüktedan dilini konuşturduğu o paylaşımlar…

burcu-esmersoy-1

burcu-esmersoy-2

burcu-esmersoy-3

burcu-esmersoy-5

Burcu Esmersoy'un parfüme ayırdığı bütçe dudak uçuklatıyor! ile ilgili etiketler Burcu Esmersoy parfüm temizlik suyu servet şuursuz
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.