Burcu Esmersoy'un Instagram'dan kazandığı para dudak uçuklattı!

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy Berk Suyabatmaz ile evliliğini bitirdikten sonra Allan Hakko ile yeni bir ilişkiye başlamış fakat bu ilişki de  kısa bir süre önce bitmişti. Instagram hesabı üzerinden sürekli reklam içerikli payllaşım yapan Esmersoy'un sadece bir ürün tanıtımından 25 bin TL kazandığı ortaya çıktı...

Instagram'da sürekli reklam içerikli paylaşımlar yapan Burcu Esmersoy, bu şekilde adeta servet kazanıyor.

SADECE BİR ÜRÜN TANITIMINDA 25 BİN TL KAZANIYOR...

SnobMagazin'in haberine göre, 4 milyon takipçisi olan sunucu Burcu Esmersoy, sadece bir ürün tanıtımından 25 bin TL alıyor.

ARADIĞI MUTLULUĞU BULAMADI

Burcu Esmersoy, geçtiğimiz eylül ayında Berk Suyabatmaz'dan boşanmıştı. Mart ayında Allen Hakko ile yeni bir aşka yelken açan Esmersoy, aşkta aradığı mutluluğu yine bulamadı. Esmersoy'un bu ilişkisi yalnızca 3 ay sürdü.

Burcu Esmersoy'un Instagram'dan kazandığı para dudak uçuklattı!

Kendisini sosyal medyaya veren Esmersoy, yaptığı reklam paylaşımlarıyla hatırı sayılır paralar kazanmaya devam ediyor.

Burcu Esmersoy'un Instagram'dan kazandığı para dudak uçuklattı! - Resim : 2

Burcu Esmersoy'un Instagram'dan kazandığı para dudak uçuklattı! ile ilgili etiketler Burcu Esmersoy Instagram Reklam Para berk suyabatmaz Allan Hakko
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.