Burcu Esmersoy'un hem aşkta hem de işte yüzü güldü! Bir aylık kazancı dudak uçuklattı

Geçtiğimiz günlerde oyun yazılımcısı sevgilisi Nazım Akmandil'den evlilik teklifi alan ve 3. kez nikah masasına oturmaya hazırlanan ünlü sunucu Burcu Esmersoy'un işten yana da yüzü güldü. Esmersoy bu ay tam yedi markayla iş birliği yaptı. Esmersoy yaptığı anlaşmalar sayesinde toplamda 3 milyon 600 bin TL’yi cebine koydu. Böylelikle ünlü sunucunun Mayıs ayındaki günlük kazancı da yaklaşık 116 bin TL’yi buldu.

Kendisinden 15 yaş küçük oyun yazılımcısı sevgilisi Nazım Akmandil'le nikah masasına oturmaya hazırlanan Burcu Esmersoy'un hem aşktan hem de işten yana yüzü şu sıralar gülüyor. Rol aldığı reklamlar, yaptığı iş birlikleri ve sosyal medya sayesinde hatırı sayılır bir servet elde eden 45 yaşındaki sunucu Burcu Esmersoy, Mayıs ayında günlük 116 bin TL kazandı.

Takvim Saklambaç'ta yer alan habere göre; Sadece Mayıs ayı içerisinde bir parfüm ile pırlanta markasının yüzü olan güzel sunucu, ünlü bir moda firması için de özel koleksiyon hazırladı. ununla da kalmayan Burcu Esmersoy, 4.1 milyon kişinin takip ettiği Instagram hesabını da adeta 'darphaneye' çevirdi.


15 SANİYELİK VİDEO PAYLAŞIMINDAN 100 BİN TL KAZANIYOR

Reklam içerikli 15 saniyelik video paylaşması karşılığında 100 bin, yine reklam içerikli gönderi başına da 150 bin TL alan 46 yaşındaki sunucu, sadece Mayıs ayı içerisinde sosyal medyasından beş ayrı markanın tanıtımını yaptı.


BİR AY İÇİNDE 3 MİLYON 600 BİN TL KAZANDI

Pırlanta markasının reklamından 2 milyon, moda markasıyla yaptığı iş birliğinden de 1 milyon TL alan Burcu Esmersoy, sosyal medyadan da toplam 600 bin TL kazandı. Yani güzel sunucu, sadece Mayıs ayı içerisinde toplam 3 milyon 600 bin TL'yi bu sayede cebine koymuş oldu.

 

Burcu Esmersoy'un hem aşkta hem de işte yüzü güldü! Bir aylık kazancı dudak uçuklattı ile ilgili etiketler Burcu Esmersoy Sosyal Medya Nazım Akmandil reklam anlaşması
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.