Burcu Esmersoy'un evlendiği Berk Suyabatmaz kimdir? Ne iş yapıyor?

Düğün hazırlıkları için uzun zamandır Amerika'da olan Burcu Esmersoy ve nişanlısı Berk Suyabatmaz, dün akşam New York Türk Başkonsolosluğu’nda nikah masasına oturdu. Yakınlarının katıldığı törenin fotoğrafları herkes tarafından merak ediliyor. Aynı zamanda Esmersoy'un eşinin kim olduğu araştırılıyor. Peki Burcu Esmersoy'un eşi Berk Suyabatmaz kimdir? Kaç yaşında? Ne iş yapıyor? İşte Burce Esmersoy'un düğün fotoğrafları!

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy nişanlısı Berk Suyabatmaz ile dün akşam New York Türk Başkonsolosluğu’nda evlendi. Haberin yayılması ile birlikte Esmersoy'un eşinin yaşamı kim olduğu araştırılmaya başlandı. Peki Burcu Esmersoy'un eşi Berk Suyabatmaz kimdir? Kaç yaşında? Ne iş yapıyor?İşte Burce Esmersoy'un evlilik fotoğrafları!

Burcu Esmersoy'un evlendiği Berk Suyabatmaz kimdir? Ne iş yapıyor?

 

Düğün hazırlıkları için uzun zamandır Amerika'da olan Burcu Esmersoy ve Berk Suyabatmaz, New York Türk Başkonsolosluğu’nda nikah masasına oturdu.

Burcu Esmersoy'un evlendiği Berk Suyabatmaz kimdir? Ne iş yapıyor? - Resim : 2

Nikah törenine Türkiye’den Berk Suyabatmaz’ın ailesi, Burcu Esmersoy’un ise kız kardeşi Müge ve yakın arkadaşları katıldı.

Törenden fotoğraflar sosyal medyada paylaşıldı. Sade bir törenle dünyaevine giren mutlu çift balayına Monte Carlo’ya gidecek.

Burcu Esmersoy'un evlendiği Berk Suyabatmaz kimdir? Ne iş yapıyor? - Resim : 3

 

Burcu Esmersoy Instagram'dan bu yazıyı paylaştı:

Tanıştığımız yerde evlenmek nasipmiş.. Bizim mutluluğumuzu paylaşan ve kendi mutluluğu gibi yaşayan herkese çok teşekkürler.. Darısı başınıza... Sevgiler herkese mutkuluklar ve tekrar teşekkürler... Bu arada bize bu konuda yardımcı olan Türkiye Cumhuriyeti New York Başkonsolosluğu’na cok teşekkür ederiz

Burcu Esmersoy'un evlendiği Berk Suyabatmaz kimdir? Ne iş yapıyor? - Resim : 4


Ünlü sunucu Esmersoy, 14 Mayıs'ta evleneceğini söylemişti.

Esmersoy, ''Berk hayatımın aşkı. Yıllar boyu Berk’le birbirimiz için evrilmişiz. Birbirimizi beklemişiz. Müthiş bir aşk yaşıyoruz, tahtalara vur. Kelimelerle anlatabileceğim bir şey değil. Birbirinin gözünün içine bakarken aşktan alev alev yanan iki insanız.'' ifadelerini kullanmıştı.

BERK SUYABATMAZ KİMDİR?

1978 yılının Mart ayında dünyaya gelen işadamı Berk Suyabatmaz Antalya'da doğdu. İş hayatı dışında sosyal hayatı ile sıkça gündeme gelen Berk Suyabatmaz son olarak 2017 yılında güzel sunucu ve oyuncu Burcu Esmersoy ile birlikteliğiyle sıkça gündeme gelmektedir.

Ayrıca sıkça sosyal medya hesapları üzerinden seyahat ettiği ve gezdiği yerleri takipçileriyle paylaşan Berk Suyabatmaz'ın çok sayıda takipçiside bulunmakta.

Geçmiş dönemlerde ismi Ayşe Özyılmazel, Neslişah Alkoçlar, Merve Hasman, Tuğçe Postoğlu, Deniz Marşan ve Berrak Tüzünataç gibi isimlerle anılmıştır. Denizcilik sektörü üzerine iş hayatını sürdüren Suyabatmaz ayrıca kayak sporları ile de ilgilenmektedir.


BURCU ESMERSOY

Türk televizyon sunucusu ve oyuncu.

Beşiktaş Lisesi ve ardından İstanbul Üniversitesi Turizm İşletmeciliği Bölümü'nden mezun oldu. New York Üniversitesi'nde "Hospitality, Tourism and Sports Management" eğitimi aldı. 1997 yılında katıldığı güzellik yarışmasında "Miss International" seçilerek Türkiye'yi Japonya'da temsil etti ve "Dostluk Güzeli" oldu.[2] 1998 yılında Günel Zeynalova-Didem adlı klipte Didem karakterinde oynamıştır.[3] Kanal D'de çocuk programları yapımcılığı ve program sunuculuğu yaptı. Dialog Spikerlik ve Sunuculuk Okulu'nu derece ile bitirdi. 2000 ile 2005 yılları arasında CNN Türk'te spor departmanında dış haber editörlüğü, muhabirlik ve spor spikerliği yaptı. Formula 1 yarışlarını yerinde takip etti ve programlar yaptı. 2010 yılında vizyona giren Romantik Komedi filminde küçük bir rol oynadı. 2014 Yılında Tv8' de yayın hayatına başlayan Ver Fırınada ve 2015 Mart ayında başlayan Komedi Türkiye isimli programı Sunmaktadır.

2006 yılının Nisan ayında NTV'de "Spor Servisi" programının sunuculuğunu yapmış olup NTV Spor kanalında da programları vardır. 2012 yılında Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında da sunuculuk yapmıştır. Popstar 2013 programında sunuculuk yapmaktadır.

Ayrıca Evo Otomobil dergisinde ve NYC dergisinde yazıları yayınlanmakta olan Burcu Esmersoy çok iyi derecede İngilizce ve İtalyanca biliyor.

 

 

Burcu Esmersoy'un evlendiği Berk Suyabatmaz kimdir? Ne iş yapıyor? ile ilgili etiketler Burcu Esmersoy evlendi berk suyabatmaz kimdir kaç yaşında ne iş yapıyor
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.