Burcu Esmersoy'a çıplak fotoğraf şoku! Savcılığa koştu...

Sosyal medyada çıplak bir kadına photoshop yardımıyla kendi yüzünün eklendiğini gören ünlü sunucu Burcu Esmersoy neye uğradığını şaşırdı. Esmersoy, hemen harekete geçerek kişisel haklarını zedeleyen bu paylaşımlara yayın yasağı getirilmesini istedi. Fotoğraflarla ilgili soruşturma başlatıldı.

Burcu Esmersoy, geçtiğimiz günlerde bir sosyal medya hesabından kendi fotoğrafının yer aldığı müstehcen görüntülerin yayınlandığını gördü.

Fotoğraf düzenleme programıyla, çıplak bir kadına Esmersoy'un yüzü yapıştırılmış ve fotoğraflar sosyal medya üzerinden paylaşılmıştı.

'ERİŞİM ENGELLENSİN'

Sabah'tan Dilek Yaman'ın haberine göre: Savcılığa suç duyurusunda bulunan Esmersoy, fotoğrafın kim tarafından hazırlanıp yayınlandığının tespit edilmesini istedi.

Burcu Esmersoy'a çıplak fotoğraf şoku! Savcılığa koştu...

Şikayet dilekçesinde fotoğrafların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde yayınlandığını, paylaşımların altına ahlaksız yorumlar yapıldığını belirten Esmersoy'un şikayeti sonrası olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Esmersoy, "Söz konusu fotoğraflar saygınlığımı ve kişisel haklarımı zedeleyip manevi olarak varlığıma zarar vermektedir. Bu nedenle fotoğraflara erişim engeli verilmelidir" dedi.

Burcu Esmersoy'a çıplak fotoğraf şoku! Savcılığa koştu... ile ilgili etiketler Burcu Esmersoy fotoğraf Sosyal Medya Çıplak Savcılık suç duyurusu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.