Burcu Esmersoy sevgilisi Nazım Akmandil ile nasıl tanıştıklarını anlattı

Burcu Esmersoy, oyuncu Ceyda Düvenci'nin sunumuyla NTV'de ekrana gelen 'Bambaşka Sohbetler' programına konuk oldu. Programda, kendisinden 15 yaş küçük olan yazılımcı sevgilisi Nazım Akmandil ile ilgili de konuşan 45 yaşındaki ünlü sunucu nasıl tanıştıklarını anlattı.

Oyun yazılımcısı sevgilisi Nazım Akmandil'den geçtiğimiz aylarda evlilik teklifi alan, 'evet' yanıtını veren ve 3. kez nikah masasına oturmaya hazırlanan 45 yaşındaki ünlü sunucu Burcu Esmersoy, Ceyda Düvenci'nin 'Bambaşka Sohbetler' programına katıldı. Burcu Esmersoy programda nişanlısı Nazım Akmandil ile nasıl tanıştıklarını açıkladı.
 burcu esmersoy - nazım akmandil


Burcu Esmersoy, evlilik hazırlığı yaptığı nişanlısı Nazım Akmandil ile tanışma hikayesini anlattı:

"Biz uçakta tanıştık. İnsanlar bana 'nasıl tanıştınız' diye soruyor. Yan yana oturduk. Çok uzun bir hikaye. Biz uçak indikten sonra konuştuk. Korkunç bir pasaport kuyruğuna denk geldik. Çok çalışan bir insanım. Sosyal hayatım neredeyse yok. Belli yerlerde hep aynı insanları görürüm. Ben çok çalıştığım, seyahat ettiğim için böyle bir şey denk geldi. Bir sabah 8.15 uçağıyla Berlin'e uçarken, bomboş bir uçakta 2A ve 2B'ye oturduk biz. Boş uçakta yan yana. Yolculuk boyunca konuşmadık. Uçak kalkmadan uyurum ben, yorucu bir tempoda çalıştığım için hep uyurum ben. Dikine uyuyabilen bir insanım. Ne kadar hoş bir çocuk onun yanında uyumayayım şimdi horlarım ben diye, başka yere oturdum. Uçak indi, uçaktan indik, pasaport kuyruğuyla karşılaştım. Hayatımda gördüğüm en kötü pasaport kuyruklarından biriydi. 1 saat 45 dakika sürdü. O kuyrukta 2 tane Türk konuşmaya başladık. Biz öyle tanıştık. Kimse bilmiyor, ilk kez söylüyorum."

burcu esmersoy


BURCU ESMERSOY'UN EVLİLİKLERİ

İlk evliliğini 2005–2008 yılları arasında Massimo Cusimano ile, ikinci evliliğini ise 2018–2019 yılları arasında Berk Suyabatmaz ile yapan Burcu Esmersoy geçtiğimiz aylarda çıktıkları İtalya tatili sırasında sevgilisi Nazım Akmandil'den evlenme teklifi almıştı.

Burcu Esmersoy sevgilisi Nazım Akmandil ile nasıl tanıştıklarını anlattı ile ilgili etiketler Burcu Esmersoy Ceyda Düvenci Nazım Akmandil Bambaşka sohbetler
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.