Burcu Esmersoy: Berk ve Berrak'ın düğününe giderim!

Son olarak eski eşi Berk Suyabatmaz'ın yeni sevgilisi Berrak Tüzünataç ile olan fotoğrafnı sosyal medyada beğeni yağmuruna tutan Burcu Esmersoy, durumu iyice abarttı. Esmersoy, davet ederlerse düğünlerine gidebileceklerini söyledi.

Burcu Esmersoy, geçtiğimiz yıl Eylül ayında Berk Suyabatmaz ile evliliğini sonlandırmış, eski eş Suyabatmaz'ın boşanmanın ardından Berrak Tüzünataç ile beraber olduğu ortaya çıkmıştı. Anlaşarak boşandıklarını her defasında dile getiren Burcu Esmersoy'da bu durumu hiç yadırgamamıştı.

Burcu Esmersoy abarttı! 'Berk Suyabatmaz ve Berrak Tüzünataç'ın düğününe giderim'

Burcu Esmersoy: Berk ve Berrak'ın düğününe giderim!

Hatta Burcu Esmersoy, eski eşi Berk Suyabatmaz ve Berrak Tüzünataç'ın çıktıkları aşk tatillerinden bir pozunu beğenmiş, bu hamlesiyle sosyal medyada eleştirilerin hedefi haline gelmişti.

Birçok kişiden tepki alan Esmersoy, ''İkisi de keyifli bir anını paylaşmış ve bende gördüm beğendim. Beğenmeden geçmek çok saçma olurdu. Takip ettiğim insanları beğenmeye özen gösteriyorum. Bence çok güzel gözüküyorlar'' dedi.

Burcu Esmersoy fotoğraf beğenmenin de ötesine geçiren yine çok konuşulacak bir açıklama yaptı. Esmersoy muhabirlerin “Düğünlerine davet edilseniz gider misin?” sorusuna “Davet ederler ise giderim tabi ki, düğün olsun ben giderim. Neden gitmeyeyim?” dedi.

Burcu Esmersoy: Berk ve Berrak'ın düğününe giderim! - Resim : 2

Öte yandan ilk olarak İstanbul'da bir mekanda baş başa otururken yakalanan çiftin ardından bir başka mekanda aşka geldiği Suyabatmaz'ın Tüzünataç'ı öpmelere doyamadığı konuşulmuştu.

Aşk iddiaları hakkında yorum yapmaktan kaçınan Tüzünataç, geçtiğimiz hafta ''10 Ocak’ta sinema filmim ‘Biz Böyleyiz’ vizyona girecek. Ajansım film, gösterime girinceye kadar özel hayatımla gündeme gelmemi istemiyor. O tarihten sonra zaten el ele sokağa çıkacağız'' demişti.

 

Burcu Esmersoy: Berk ve Berrak'ın düğününe giderim! ile ilgili etiketler Berrak Tüzünataç Burcu Esmersoy berk suyabatmaz
GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti. DEM Parti yöneticilerinin Diyarbakır Sur'daki mazbata töreni sırasında hakaret içeren sözleriyle ilgili müfettiş görevlendirildi.