Burcu Esmersoy anne olmak için ilk adımı attı!

5 ay önce iş adamı Berk Suyabatmaz ile evlenen ünlü sunucu Burcu Esmersoy, anne olmak için tüp bebek tedavisine başladı.

Son yıllarda çocuk istediğini sık sık dile getiren Burcu Esmersoy’un (42) tüp bebek tedavisine başladığı iddia edildi.

Milliyet'in haberine göre: Beş ay önce iş insanı Berk Suyabatmaz’la New York’ta evlenen sunucu, Göktürk’teki yeni evine taşındıktan sonra doktorunun kapısını çaldı. Sadece yakın çevresiyle durumu paylaşan Esmersoy’un hamilelikten sonra haberi arkadaşlarına vereceği öğrenildi.

'İLK GÖRDÜĞÜMDE AŞIK OLDUM'

 Yaklaşık üç aydır ev arayışına giren sunucu, YouTube kanalında da taşınma sürecini paylaştı. Burcu Esmersoy, “Eşimle 37 tane ev baktık ama beğenmedik. Tam vazgeçtiğimiz anda emlakçı, ‘Yarın ilana çıkacak ev var’ dedi. İlk gördüğümde aşık oldum. Göktürk bölgesine taşınmak isterseniz, bizden fikir alabilirsiniz. Mahallelere hakimiz” açıklamasını yaptı.

Burcu Esmersoy anne olmak için ilk adımı attı! ile ilgili etiketler Burcu Esmersoy tüp bebek
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.