Burcu Esmersoy 6 ayda servet sahibi olacak!

Sunucu, oyuncu ve manken Burcu Esmersoy, People by Fabrika’nın kış koleksiyonunun tanıtımı için Morhipo stüdyolarında kamera karşına geçti.

Burcu Esmersoy, hazır giyim markası 'People by Fabrika'nın yüzü oldu.

Kış koleksiyonunun tanıtımı için kamera karşısına geçip poz verdi.

8513647

Bu yıl televizyon ekranlarından uzak duracağını söyleyen Burcu Esmersoy 6 aylık reklam anlaşması karşılığında 350 bin lira aldı.

Fotoğraf çekimlerini Serdar Acar’ın yaptığı projenin kreatif danışmanlığını ise Tuğba Ansen üstlendi.

8513649

Çekimde Burcu Esmersoy’un makyajı Melis İlkkılıç, saçları ise Mustafa Akgül tarafından yapıldı.

Çalışmalardan keyif duyduğunu dile getiren Burcu Esmersoy, "Çok güzel bir çekim oldu, kıyafetlerin birçoğuna aşık oldum. Özellikle kruvaze yakalı deri elbiseye bayıldım. Bu sezonun trendini yansıtan kırmızı lacivert kareli palto ve içine giydiğim yine aynı renklerdeki triko elbise de çok severek üzerimde taşıdığım bir kombindi. Bomber ceket, piyedepul desenli siyah beyaz kıyafet ve daha birçok ürünü çok beğendim. Çizmelerin hepsinden birer tane almayı düşünüyorum” dedi.

Burcu Esmersoy 6 ayda servet sahibi olacak! ile ilgili etiketler Burcu Esmersoy kış çekim serdar acar koleksiyon Moda
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.