Burcu Biricik ipucunu verdi! Camdaki Kız'ın Şoför Hayri'si için 3 adaydan birine göz kırptı!

Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız dizisinde Şoför Hayri bilmecesi sürüyor. Camdaki Kız Nalan'ı canlandıran Burcu Biricik'in yeni partneri için her gün bir iddia ortaya atılırken bugün güzel oyuncudan bir ipucu geldi.

Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan ve geçtiğimiz sezona damga vuran dizi Camdaki Kız yeni sezon için hazırlıklarını sürdürüyor. Burcu Biricik'in Nalan karakterini canlandırdığı dizinin sezon finalinde yer alan Şoför Hayri karakteri ise bir süredir gündemi meşgul eden konulardan oldu.

Kitapta yer alan bilgiye göre Nalan'ın aşık olacağı şoför Hayri karakteri ile ilgili birçok isim öne atıldı. Doğduğun Ev Kaderindir dizisindeden tanıdığımız İbrahim Çelikkol'un Şoför Hayri karakterini canlandıracağı haberleri izleyiciyi heyecanlandırdı.

İbrahim Çelikkol Doğduğun Ev Kaderindir'den ayrılmadan yeni projesi belli  oldu... Eski partneriyle bir araya geliyor

Ancak bu iddianın hemen akabinde gelen bir haber tüm konuşulanları unutturdu. Burcu Biricik'in yeni partnerinin Maraşlı dizisinin başrolünde oynayan ve diziden ayrılmasına kesin göüzyle bakılan Burak Deniz'in Camdaki Kız Hayri'yi oynacağı iddia edilmiş ve tüm gündem değişmişti.

Burak Deniz'in babası kimdir, neden öldü? Teoman Deniz kimdir? - Magazin  Haberleri

Maraşlı dizisiyle adını duyuran Burak Deniz'in Camdaki Kız dizisiyle anlaştığı haberleri bir süre gündemi meşgul etti. Ancak yakışıklı oyuncudan konuyla ilgili bir açıklama henüz gelmedi.

Son olarak Burcu Biricik'in Kırmızı Oda dizisinden partneri Onur Bilge'nin diziye dahil olacağı konuşuluyordu. Boncuk karakterinin eşi Sadık Sütlaç olarak birçok izleyiciden tam not alan Onur Bilge ise Camdaki Kız şoför Hayri olarak düşünülmüştü.

Gülperi'nin saplantılı âşığı 'Ejder' - Show TV

Bilmeceye dönen Şoför Hayri karakterini kimin oynacağı henüz belli olmadı. Ancak gelen haberlere göre Burcu Biricik'in bu 3 adaydan birisini seçtiği ve yapımcılarla konuştuğu öğrenildi.

Burcu Biricik ipucunu verdi! Camdaki Kız'ın Şoför Hayri'si için 3 adaydan birine göz kırptı! ile ilgili etiketler Kanal D Burcu Biricik İbrahim Çelikkol Burak Deniz Camdaki Kız camdaki kız şoför hayri
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.