Burcu Biricik ile Farah Zeynep Abdullah O Habere Tepki Gösterdi! Espriyi Patlatansa Farah Oldu!

Farah Zeynep Abdullah ve Burcu Biricik haklarında çıkan o manşet haberle ilgili konuştu. Birçok sanatçıyla birlikte fotoğraflarının yayınlanmasına sert tepki gösteren ikiliden espriyi patlan Farah oldu.

Biri Camdaki Kız dizisinin Nalan'ı diğeri Masumlar Apartmanı'nın İncisi! İki isim bugün sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla haklarında çıkan habere tepki gösterdi. Hazal Kaya, Emre Kınay, Şevval Sam, Murat Boz ve Ezgi Mola'nın da yer aldığık haberde birçok ünlü sanatçıya "siz hagni ülkenin sanatçılarısınız" diyerek manşetlerden hedef gösterilmişti.

Habere ilk tepki başarılı oyuncu ve son günlerin popüler ismi Burcu Biricik tepki gösterdi. Biricik, "İtham edildiğim şeyin tersine ben vatanına aşık, sırf bu yüzden tek bir canın dahi canı yanmasın, tek bir güzelliği bozulmasın diye çabalayan ve elinden geldiğince yardım etmeye çalışan bir vatandaşım. Umarım küçük de olsa bölgedeki birinin bir ihtiyacına, bir ağaca, bir hayvana yardımım dokunmuştur" ifadelerini kullandı.

Burcu Biricik ile Farah Zeynep Abdullah O Habere Tepki Gösterdi! Espriyi Patlatansa Farah Oldu!

Farah Zeynep Abdullah Espriyi Patlattı!

Manşette yer alan diğer oyuncu Farah Zeynep Abdullah kısa süre önce sezon finali yapan TRT 1 dizisi Masumlar Apartmanı'nda İnci karakterini oynamıştı. Orman yangınları dolayısıyla yaptıkları paylaşımlarla tepkileri üzerine çeken sanatçılardan olan Abdullah, sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:

Burcu Biricik kimdir, kaç yaşında? Camdaki Kız dizisinin Nalan'ı Burcu  Biricik nereli, diziden ne kadar para kazanıyor?

"Üüf şu şakayı yapiym içimde kalmasın karakterini seç, maceraya atıl" cümleleriyle birlikte gazete manşetini paylaştı. Olaya esprili bir dille yaklaşan Farah Zeynep Abdullah daha sonra, "Şaka bi yana, ülkemizde en istikrarlı olan şey, adaletsizlik dışında, sanatçıları hedef göstermek" mesajını paylaştı. Ünlü sanatçı bir süre sonra da "Şaka bi yana yazmama gerek yokmuş ya sjjssk" şeklinde bir paylaşım yaptı.

Burcu Biricik ile Farah Zeynep Abdullah O Habere Tepki Gösterdi! Espriyi Patlatansa Farah Oldu! - Resim : 3

Oyuncu Farah Zeynep Abdullah, prodüktör Efe Çelik ile aşk yaşamaya başladı  - Haberler Magazin

Burcu Biricik ile Farah Zeynep Abdullah O Habere Tepki Gösterdi! Espriyi Patlatansa Farah Oldu! ile ilgili etiketler Ezgi Mola Burcu Biricik Hazal Kaya Farah Zeynep Abdullah
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.