Burcu Biricik Dur Durak Bilmiyor! Bu Sefer Sinema Filmi İle Vizyonda! İşte Camdaki Kız'ın Filmi

Camdaki Kız dizisinde sergilediği Nalan karakteri ile hafızalarda şimdiden derin yer edinen Burcu Biricik yaz aylarında hız kesmeden performansına devam ediyor. Oyunculuğu kadar güzelliği ile de tüm dikkatleri üzerinde toplamayı başaran Biricik, şimdiden dur durak bilmeden hazırlanıyor.

Ekranlarında en çok izlenen dizilerinden Camdaki Kız’da Nalan karakterine hayat veren Burcu Biricik, yaz aylarında yeniden hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Peş peşe birbirinden farklı projelerle adını duyurmayı başaran güzel oyuncu bu sefer de sinema filmiyle hayat bulmak istiyor.

Netflix platformunda yayınlanan Fatma dizisiyle sadece Türkiye’de değil tüm dünyada da ses getirmeyi başaran Burcu Biricik, dizide bir seri katile dönüşen temizlikçi kadını canlandırıyordu.

Burcu Biricik Dur Durak Bilmiyor! Bu Sefer Sinema Filmi İle Vizyonda! İşte Camdaki Kız'ın Filmi

Fatma’nın hemen ardından Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız dizisinde sergilediği Nalan karakteriyle milyonların gönlünde taht kuran Biricik adeta zirveye oynamaya başladı. Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimi romanında senaryoya uyarlanan Camdaki Kız ekranlarda adeta fırtınalar estirdi.

Şimdiler bir sinema filmi için hazırlık yapan Biricik’in İnsanlar İkiye Ayrılır adlı yapımda Pınar Deniz ve Aras Aydın ile birlikte oynayacak. Bankaların çeşitli sebeplerden dolayı peşine düşemedikleri borçları satın alarak, her ne pahasına olursa olsun tahsil etmeyi kendisine misyon edinmiş bir şirkette çalışan Duygu ve Bahadır’ın yollarının Ceren ile kesişmesi hikayeyi bambaşka bir yere taşıyacak.

Burcu Biricik Dur Durak Bilmiyor! Bu Sefer Sinema Filmi İle Vizyonda! İşte Camdaki Kız'ın Filmi - Resim : 2

İnsanlar İkiye Ayrılır filminin bir aksilik olmadığı takdirde 10 Eylül 2021 tarihinde vizyona girmesi bekleniyor.

Burcu Biricik Dur Durak Bilmiyor! Bu Sefer Sinema Filmi İle Vizyonda! İşte Camdaki Kız'ın Filmi ile ilgili etiketler Burcu Biricik İnsanlar İkiye Ayrılır
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.