Burcu Biricik Camdaki Kız dizisinden ayrılıyor mu?

Camdaki Kız dizisinde Nalan karakterini canlandıran Burcu Biricik hakkında şok bir iddia ortaya atıldı. Ünlü oyuncunun yaşadığı bazı zor günler nedeniyle diziden ayrılması gündeme geldi. Peki, Burcu Biricik diziden ayrılacak mı?

Kanal D ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanan Camdaki Kız dizisiyle ilgili şok bir iddia ortaya atıldı. Yayınlandığı ilk günden bu yana her bölümüyle olay yaratan Camdaki Kız dizisinin başrol oyuncusu Burcu Biricik’in zor günler yaşadığı iddia edildi.

Ünlü bir psikolog olan Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanında Camdaki Kız dizisi son bölümü ile yine olay yaratmayı başardı. Feyyaz Şerifoğlu ile başrollerde oynayan Burcu Bicirik hem performansı hem de güzelliği ile herkesten tam not alırken bir kez daha ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu kanıtladı.

Burcu Biricik diziden ayrılıyor mu?

İlk sezonun ardından 2. sezonunda da Perşembe akşamları yayınlanan her bölümüyle reytinglerde ilk sırada yer alan Camdaki Kız dizisinin başrol oyuncusu olan ve Nalan karakterine hayat veren Burcu Biricik’in ayrılacağı haberleri kulislerde dolanmaya başladı.

Burcu Biricik Camdaki Kız dizisinden ayrılıyor mu?

Son yıllarda yıldızı en fazla parlayan isimlerden biri olan Biricik’in yerine ise kimin geçeceği henüz netlik kazanmadı.

Camdaki Kız Nalan diziden ayrılacak mı?

Camdaki Kız dizisinin ünlü oyuncusu Burcu Biricik’in yapımdan ayrılacağı iddiaları gündeme gelirken sosyal medya ve bazı haber sitelerinde çıkan bilgilerin tamamen uydurma olduğu ifade edildi. Burcu Biricik'in diziden ayrılmasının söz konusu olmadığı belirtilirken “Sosyal medya ve o haber sitelerinde yer alan iddiaların gerçeği yansıtmıyor” ifadeleri yer aldı.

Burcu Biricik kimdir?

4 Mayıs 1989 tarihinde Antalya’nın Elmalı ilçesinde dünyaya gelen Burcu Biricik, annesi çalışan bir kadın olduğu için anneannesinin yanında büyüdü. Henüz lise yıllarında katıldığı tiyatro festivalinde ödül aldıktan sonra üniversite için İzmir’e yerleşti.

Ege Üniversitesi Arkeoloji Bölümünde okurken aynı zamanda Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nda çalışmaya başlayan Biricik, öğrenciyken de pek çok oyun ve kısa filmde rol aldı. 2006 yılında Antalya’da katıldığı bir güzellik yarışmasında “Akdeniz Kraliçesi” seçildi. 2011 yılında sunuculuğunu Osmantan Erkır’ın üstlendiği “Artiz Mektebi” adlı yarışmaya katıldı ve birinci oldu.

Burcu Biricik Camdaki Kız dizisinden ayrılıyor mu? - Resim : 2

Daha sonrasında Muhteşem Yüzyıl (2011) ve Ustura Kemal (2012) adlı dizilerde küçük roller aldı. 2012 yılında rol aldığı “Düşman Kardeşler” adlı dizide rol alan Biricik, 2013 yılında TRT 1 ekranlarında yayınlanan “Beni Böyle Sev” adlı dizide oynadı.

2014 yılında Ulan İstanbul, yine aynı yılda Şeref Meselesi dizilerinde rol aldıktan sonra 2015 yılında nişanlandığı reklamcı sevgilisi Emre Yetkin ile 30 Temmuz 2016 tarihinde görkemli ve aşırı eğlenceli bir düğünle dünya evine girdi.

Burcu Biricik, 2016 yılında Kanal D’de yayınlanan “Hayat Şarkısı” adlı dizide rol aldı. Yine aynı yıl Türkan Derya’nın yaptığı “Çok Uzak Fazla Yakın” filminde oynadı. 2019 yılında Kuzgun dizisinde rol alan Biricik, 2020 yılında Kırmızı Oda dizisinde Boncuk karakteriyle sevildi.

Burcu Biricik son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız dizisinde Nalan karakterine hayat vermektedir.

Burcu Biricik oynadığı diziler ve filmler

2021- Camdaki Kız / Nalan (Dizi)
2020- Kırmızı Oda / Boncuk (Dizi)
2019 – Kuzgun (Dizi)
2019 – Çiçero (Film)
2018 – Her Şey Seninle Güzel
2018 – 8. Gün
2016 – Çok Uzak Fazla Yakın
2016 – Hayat Şarkısı
2014 – Şeref Meselesi
2014 – Ulan İstanbul (Dizi)
2014 – Bana Masal Anlatma
2013 – Kedi Özledi
2013 – İnanç Odası
2013 – Beni Böyle Sev (Dizi)
2012 – Düşman Kardeşler
2012 – Ustura Kemal
2011 – Muhteşem Yüzyıl (Dizi)

Burcu Biricik Camdaki Kız dizisinden ayrılıyor mu? ile ilgili etiketler Burcu Biricik Camdaki Kız nalan
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.